Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Sandyn ravintolapäällikkö vaihtuu – Elmeri jatkaa matkaa yrittäjän taipaleella

Kankaisten Golfin klubiravintolan, Sandy Café & Bistron ravintolapäällikkö vaihtuu elokuussa. Ravintolapäällikkönä kauden alusta toiminut Elmeri Mäki siirtyy yrittäjäksi ja aloittaa Liedon kunnantalon henkilöstöravintolan yrittäjänä syyskuun alusta. Sandyn ravintolapäällikkönä elokuussa aloittaa Marco Torvela, joka on jo kaikille Sandyn asiakkaille tuttu isäntä keittiöstä.

”Ei minun lähtöön liity mitään dramatiikkaa. Kaikki on Maskussa sujunut hienosti ja täällä on ollut hieno työskennellä. Asiakkaat ovat todella mukavia ja yhteistyö kaikkiin suuntiin on toiminut oikein hyvin. Kevään aikana olen vain huomannut, että se yrittäjän veri minussa virtaa. Ja kun minulta tiedusteltiin kiinnostusta Liedon kunnantalon ravintolan pyörittämiseen, niin päätin ottaa haasteen vastaan. Ja täysillä painetaan loppuun saakka, joten ei lähtöpäätös näy työpanoksessa mitenkään”, sanailee Elmeri kesken tukkukuorman purkamisen.


Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen on toivottaa Elmerille onnea uusiin haasteisiin, vaikka olisikin halunnut pitää Elmerin Maskussa. ”Elmeri on tiiminsä kanssa tehnyt loistavaa työtä, mutta kun syntyy halu ottaa askel eteenpäin, niin tokihan se on otettava. Mielellään olisi Elmeri täällä pidetty, mutta pärjäämme varmasti ilmankin, kun Marco ottaa hommasta kopin.”, toteaa Tuominen.

Vastavalittu ravintolapäällikkö Marco Torvela ottaa uuden haasteen vastaan luottavaisin mielin. ”No kyllähän tämä asia nyt vähän puskista tuli, mutta kun Elmeri on tehnyt hyvät pohjat, niin siitä on helppo jatkaa. Toiminta pyörii ihan samalla tavalla vaihdoksen jälkeenkin. Ja nyt kun asia on hyvissä ajoin tiedossa, niin Elmeri pystyy jo sparraamaan minut hyvin hommiin sisään siihen mennessä kun vaihdos tapahtuu. Niin, että tervetuloa Sandyyn jatkossakin.”, toivottelee Marco.

Kuvassa vasemmalla Sandyn tuleva ravintolapäällikkö Marco Torvela, oikealla edeltäjänsä Elmeri Mäki.