Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Santaluoto voittoon ensimmäisessä Scratch Tour osakilpailussa Aurinko Golfissa

Ensimmäinen Scratch Tour osakilpailu pelattiin sunnuntaina 23.5. Aurinko Golfissa. Aurinko Golfin osakilpailun voittoon pelasi 76 lyönnillä Sami Santaluoto. Santaluoto onkin tuttu näky aiempien vuosien kiertueilta. Hän on jäänyt karvaasti toiseksi kahtena aiempana vuotena koko tourin voitossa.

Santaluoto kertoo pelanneensa tällä kaudella vain reipas 10 kierrosta, joten siihen nähden hän oli erittäin tyytyväinen omaan lyömiseensä. Ongelmaksi osoittautua kuitenkin greenillä pelaaminen, joten mahdollista aivan huipputulokseen ei ollut. Santaluoto on kuitenkin hyvin tyytyväinen kokonaisuuteen ja lopputulokseen. ”Tarkoituksena on pelata kauden kaikki osakilpailut”, Santaluoto toteaa. Hän ei ole miettinyt sen enempää tourin voittoa, mutta toivoo pääsevänsä pelaamaan hyvätasoisia kilpailua ja että mahdollisimman monet lähtisivät pelaamaan kiertuetta, jolloin taso olisi yhtä kovaa kuin aiempina vuosina. ”Parastahan näissä kilpailuissa on päästä pelaamaan hyvä tasoisia kilpailuja back teeltä vanhoja pelikavereita vastaan”, Santaluoto jatkaa.

Ensimmäisen osakilpailun viisi parasta:

Tulokset:
1. Santaluoto Sami, 76 lyöntiä
2. Jansén Fredrik, 78 lyöntiä
3. Silvan Tony, 80 lyöntiä
4. Stolpe Rasmus, 80 lyöntiä
5. Haavisto Teemu, 82 lyöntiä

Seuraavaa osakilpailu järjestetään Kankaisten Golfissa sunnuntaina 6.6. Osallistumalla eri osakilpailuihin kerrytät itsellesi rankingpisteitä ja sinulla on mahdollisuus päästä kilpailemaan koko tourin voitosta.

Scratch Tour by golfpuoti on Varsinais-Suomen avoin golfmestaruuskiertue, jossa pelataan viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Kilpailu pelataan back teeltä (sininen/valkoinen), jolloin se on oiva kilpailu haastaa itseään ja kerryttää myös kokemusta takatiiltä. Kiertueen sponsori Golfpuoti palkitsee viisi parasta sijoitusta jokaisesta osakilpailusta.