Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Scratch Tour by Golfpuoti kokonaiskilpailun voitto Eemil Alajärvelle!

Eemil Alajärvi piti pintansa rankingissä ja vei kokonaiskilpailun voiton!

Scratch tour by Golfpuoti pelattiin päätökseen viimeisen osakilpailun siivittämänä sunnuntaina 6.9.2020 Aura Golfissa. Viiden osakilpailun kiertue sai hienon päätöksen ja syyskuun viimeisessä osakilpailussa oli mukana lähes 40 osallistujaa.

Viimeisen osakilpailun voitti kotikentällään Dennis Rike, pelaamalla huipputuloksen 68 ja samalla jättäen yhdellä lyönnillä Sami Santaluodon (AGN) kolmannen kerran peräkkäin kakkossijalle. Kolmanneksi sijoittui Stenka Karlsson (ArGC) tuloksella 72 ja jaetulle neljännelle sijalle tuloksella 74 Tapani Mäki (PGK) ja Mikko Laihonen (AG).

Viimeisessä osakilpailussa jaettiin 1,5 kertaiset ranking pisteet ja ranking tilanteessa nähtiinkin muutosta finaalin myötä. Santaluoto kampesi tasatulokseen rankingin ykköspaikalle Alajärven kanssa, mutta kahdella osakilpailuvoitolla Alajärvi säilytti kärkipaikkansa ja nappasi Tourin voiton ja Varsinais-Suomen avoimen golfmestaruuden. Dennis Rike teki voitollaan hurjan nousun rankingin sijalle kolme, neljänneksi sijoittui Kankaisten Golfin Oona Vartiainen kahden ensimmäisen osakilpailun vahvoilla sijoituksillaan. Viidenneksi Mika Marjasto (ArGC) tasaisella suorittamisella.

Tourin voittaja Eemil Alajärvi kommentoi saavutustaan seuraavasti:

Scratch Tourin osakilpailuista pelasin kolme; Maskussa, Naantalissa ja Paraisilla. Koronan myötä kilpailukalenterini puolittui, joten tämä tarjosi mahdollisuuden pelata kotikulmilla paikallisia kisoja. Oli mukava päästä pelaamaan vanhojen kilpakumppaneiden kanssa tutuilla kentillä. Archipelagiassa pelattu kilpailu jäi eritoten mieleen kenttäennätyksen myötä. Iso kiitos kilpailujen järjestäjille!

Erityismaininnat kiertueesta saavat Sami Santaluoto (AGN), Mika Marjasto (ArGC) sekä Teemu Haavisto (NRG), jotka saavuttivat kaikista osakilpailuista rankingisteitä.

Isoimman kiitoksen ansaitsee kilpailun nimisponsori Golfpuoti ja yrittäjä Antti Lehtinen joka tarjosi palkinnot niin osakilpailuvoittajille että rankingmenestyjille.

Takatiiltä pelattava kiertue koostui touko-syyskuussa pelatusta viidestä osakilpailusta ja yhteensä kiertueelle osallistui 224 pelaajaa; yhtä monta tarinaa on kuultu ja tästä on hyvä jatkaa tuleviin vuosiin kiertueen jatkoa suunnitellen.

Onnittelut vielä voittajille ja kiitos kaikille mukana pelanneille ja järjestelyihin osallistuneille. Yhdessä tekeminen ja onnistuminen on helpompaa.