Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Senioreiden kauden päättäjäiset

Kesän 2020 toiminta päätetään viimevuotiseen tapaan kokoontumalla yhteisiin päättäjäisiin 11.10. Päättäjäiset aloitetaan pelaamalla yhdeksän reiän scramble yhteislähtönä kello 10:00. Scramble pelataan arvotuin sekajoukkuein. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta tiiltä ja joukkueen tasoitus on pelaajien yhteenlasketun tasoituksen keskiarvo.

Palkintojen jako ja kahvittelu klo 12.30 alkaen.

Tilaisuudessa jaetaan kauden aikana pelattujen kilpailujen palkinnot: Senioreiden viikkokisat, kuukausikisat, reikäpelit, suurin HCP-pudottaja sekä päivän kisa. Lisäksi palkitaan aktiivisin senioripelaaja ja paras puttaaja.

Kaikki seniorit ovat tervetulleita mukaan huolimatta siitä, onko osallistunut kauden aikana tapahtumiin tai kilpailuihin. Vietetään mukava seniorien päätöshetki ennen talvikauden alkamista ja muistellaan tätä erikoista kautta sekä kuullaan toiveita tulevan kesän varalta.

Ilmoittautumiset NexGolfiin tai caddiemasterille 08.10.2020 mennessä.
Mikäli et halua osallistua kilpailuun, voit tulla vain palkintojen jakoon ja kahville, mutta ilmoittaudu siitä huolimatta ja mainitse siitä ilmoittautuessasi, niin tiedämme arpoa oikein parit ja varata riittävästi kahvia.

Tilaisuus on maksuton.

Kaikki seniorit lämpimästi tervetuloa!

Senioritoimikunta