Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Seurakoordinaattorimme Taija vaihtaa maisemaa

Seurakoordinaattorina ja Head Caddiemasterina toimiva Taija Viklund jättää tehtävänsä. Taijan viimeinen työpäivä on perjantaina 4.9.2020. Taija aloitti caddiemasterin työssä Kankaisissa jo kaudella 2014 ja viimeiset kaksi kautta hän on toiminut Head Caddiemasterina. Tämän vuoden helmikuusta alkaen Taija on työskennellyt päätoimisena tehden seurakoordinaattorin ja headcaddiemasterin tehtäviä. Kankaisten Golf kiittää Taijaa ansiokkaasta ja pitkästä työrupeamasta yhtiön palveluksessa.

”Taijalla on viime vuosina ollut merkittävä rooli, kun olemme freesanneet Kankaisten Golfin viestintää ja markkinointia. Taija on vastannut pääosin sen toteutuksesta ja sisältö on ollut huippuluokkaa. Lisäksi Taija on omalla pirteällä olemuksellaan tuonut iloa ja eloa taloon. Mielellään olisi Taija Kankaisissa pidetty, mutta kun nuorilla on halu ottaa elämässä seuraava steppi, niin silloin on rohkeasti otettava se.”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Timo Tuominen.

Taija suuntaa seuraavaksi ulkomaille kartuttamaan työkokemusta ja samalla hänellä on suunnitelmissaan suorittaa loppusuoralla olevat opinnot päätökseen: ”Kankaisissa työskentely on ollut hienoa ja opettavaista aikaa, mutta nyt on aika tehdä välillä jotain muuta. Opinnot oli jo muutenkin tarkoitus saattaa tämän vuoden aikana päätökseen työn ohella, mutta sesonkityö on sen verran hektistä, ettei se oikein ollut mahdollista.”

Taijan läksiäiskahvit järjestetään klubilla perjantaina 4.9. klo 16.00-17.00 välisenä aikana. Taija ja Kankaisten Golf toivottavat kaikki halukkaat lämpimästi tervetulleeksi kahvittelemaan. Jotta Taija osaa varata tarpeeksi kaffea sekä pientä makeaa,

Head Caddimasterin tehtäviä hoitaa loppukauden ajan Oona Vartiainen. Toimitusjohtajan mukaan toimistolla on jatkossakin tarve kolmannelle käsiparille, mutta tässä vaiheessa Kankaisten Golf ei aloita aktiivista rekrytointia. ”Meillä on selkeä tarve työntekijälle, mutta uutta työntekijää kartoitetaan rauhallisesti. Kun sopiva henkilö löytyy, on palkkauspäätös mahdollista tehdä nopeastikin. Tarjolla oleva työnkuva liittyy varmasti jotenkin ainakin viestintään ja markkinointiin sekä seuratyöhön, joten jos sellainen työ kiinnostaa ja osaamista on, niin kannattaa olla yhteydessä. Toimenkuvaa muokataan palkattavan henkilön osaamisen perusteella, mutta ilman lajituntemusta näitä hommia on vaikea tehdä.”