Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Seuran syyskokous pidettiin 30.11. - hallitusvalinnat tehty

Kankaisten Golf ry:n syyskokous järjestettiin eilen keskiviikkona 30.11. klubilla. Kokouksen asialistalla oli sääntömääräiset asiat, joista merkittävimpinä hallituksen jäsenten valinnat sekä toimintasuunnitelman, talousarvion ja jäsenmaksujen hyväksymiset.

Seuran hallituksesta olivat erovuoroisia Mika Aho (junioritoimikunta), Kari Tolonen (miestoimikunta) ja Timo Anttonen (seuran kapteeni). Tämän lisäksi erostaan ilmottaneiden hallitusten jäsenten tilalle kaudelle 2023 valittiin hallituksen jäsenet. Junioritoimikunnan puheenjohtajana toiminut Mika Aho ei ollut enää käytettävissä jatkokaudelle Mikan toimiessa ravintola Sandyn keittiöpäällikkönä. Junioritoimikunnan puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi Ahon tilalle valittiin Jussi Kaamanen. Anttonen ja Tolonen jatkavat seuran hallituksessa myös seuraavan kolmivuotiskauden. Senioritoimikunnan puheenjohtajaksi kaudelle 2023 valittiin Olli Tuominen, valmennustoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Tuulia Suominen.


Hallituksen kokoonpano kaudella 2023:

Kimmo Lehto, puheenjohtaja (kenttätoimikunta)
Saija Kirstilä, varapuheenjohtaja (naistoimikunta)
Timo Anttonen, (kapteeni)
Olli Tuominen (senioritoimikunta)
Jussi Kaamanen (junioritoimikunta)
Peter Enckelman (kilpailutoimikunta)
Kari Tolonen (miestoimikunta)
Tuulia Suominen (valmennustoimikunta)
Lauri Leppänen (viestintä- ja markkinointitoimikunta)

Jäsenmaksut

Jäsenmaksujen osalta seuran hallitus esitti vuosikokoukselle niiden pitämistä ennallaan. Hallituksen esitys hyväksyttiin ja jäsenmaksut kaudella 2023 ovat:

  • Aikuiset - 95 €
  • 19-21v - 60 €
  • 15-18v - 45 €
  • 0-14v - 25 €


Jäsenmaksulaskujen eräpäiväksi päätettiin 8.2.2023, joten tuttuun tapaan jäsenmaksut laskutetaan tammikuun loppupuolella.

Toiminta kaudella 2023

Myös hallituksen esitykset kauden 2023 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi hyväksyttiin muutoksitta. Jäsenmäärän osalta tavoitellaan pientä kasvua ja tavoitteeksi on asetettu 2200 jäsentä, päättyvän kauden virallisen jäsenmäärän ollessa 2168.

Tulevan kauden toimintasuunnitelman osalta merkittävimmät asiat olivat aktivointitoimikunnan lakkauttaminen ja sen järjestämien toimintojen siirtäminen osaksi muiden toimikuntien toimintaa, Kankaisten Golfin uuden visuaalisen ilmeen julkistaminen ja käyttöönotto, kaudella 2022 käynnistetyn junioritoiminnan kehittämishankkeen jatkaminen sekä seuran mestaruuskilpailuiden kehittäminen ja sitä kautta kiinnostuksen ja arvostuksen kasvattaminen.

Muilta osin seuran toimintaa jatketaan alkuvuodesta päivitetyn Kankaisten Golfin strategian mukaisesti. Strategian mukaisia seuratoiminnan painopistealueita kaudelle 2023 ovat mm. uusien harrastajien sitouttaminen seuratoimintaan, toimikuntien välisen yhteistyön vahvistaminen, kilpagolfviestinnän kehittäminen ja kilpailutoiminnan laadun kehittäminen. Junioritoiminnan osalta tavoitteeksi asetettiin Tähtimerkki-tunnuksen saavuttaminen.

Tärkeimmät kilpailut kaudella 2023

Tulevalla kaudella Kankaisissa järjestetään muutamia kansallisia kilpailuja kuten Respecta- ja Unified - Tourin osakilpailut toukokuussa sekä Future Tourin osakilpailu elokuussa. Jäsenistön kauden tärkeimmät kisat ovat luonnollisesti seuran mestaruuskilpailut, joista lyöntipelimestaruudet pelataan elokuussa ja nelinpelimestaruudet ratkotaan syyskuussa.

  • to-pe 18.-19.5.2023 Respecta- ja Unified- Tour (E-Tour)
  • pe 4.8. Future Tour
  • pe-su 18.8. – 20.8.2023 Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut (vahvistamatta)
  • su 10.9.2023 Seuran nelinpelimestaruuskilpailut (vahvistamatta)