Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Seuran syyskokous pidetty – junioritoimintaan panostetaan entistä enemmän

Kankaisten Golfin syyskokous järjestettiin eilen keskiviikkona ja koronatilanteesta johtuen kokous toteutettiin jälleen etäkokouksena. Kokouksen asialistalla oli sääntömääräiset asiat, joista merkittävimpinä hallituksen jäsenten valinnat sekä toimintasuunnitelman, talousarvion ja jäsenmaksujen hyväksymiset.

Hallitusvalinnat

Seuran hallituksesta olivat erovuoroisia Tero Ahokas (kilpailutoimikunta) ja Lauri Leppänen (viestintä- ja markkinointitoimikunta). Pitkään seuran hallituksessa toiminut Tero Ahokas ei ollut enää käytettävissä jatkokaudelle. Kilpailutoimikunnan puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi Ahokkaan tilalle valittiin Peter Enckelman. Leppänen jatkaa seuran hallituksessa myös seuraavan kolmivuotiskauden.

Hallituksen kokoonpano kaudella 2022:

Kimmo Lehto, puheenjohtaja (kenttätoimikunta)
Saija Kirstilä, varapuheenjohtaja (naistoimikunta)
Timo Anttonen, kapteeni (aktivointitoimikunta)
Jyrki Aulén (senioritoimikunta)
Mika Aho (junioritoimikunta)
Peter Enckelman (kilpailutoimikunta)
Kari Tolonen (miestoimikunta)
Mirva Laaksonen (valmennustoimikunta)
Lauri Leppänen (viestintä- ja markkinointitoimikunta)

Jäsenmaksut

Jäsenmaksujen osalta seuran hallitus esitti vuosikokoukselle niiden pitämistä ennallaan. Hallituksen esitys hyväksyttiin ja jäsenmaksut kaudella 2022 ovat:

  • Aikuiset - 95 €
  • 19-21v - 60 €
  • 15-18v - 45 €
  • 0-14v - 25 €

Toiminta kaudella 2022

Myös hallituksen esitykset kauden 2022 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi hyväksyttiin muutoksitta. Hallitus ennakoi, että kauden 2022 tulot ovat noin 378000€ ja tilikauden tulos noin 6500€. Jäsenmäärän osalta tavoitellaan pientä kasvua ja tavoitteeksi on asetettu 2200 jäsentä, päättyvän kauden virallisen jäsenmäärän ollessa 2107.

Tulevan kauden toimintasuunnitelman osalta merkittävin asia on hallituksen päätös palkata seuraan ensimmäinen päätoiminen työntekijä. Palkkauspäätös on ehdollinen ja edellyttää, että seuralle myönnetään Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea. Mikäli palkkaus toteutuu, työntekijän toimenkuvaan kuuluu ennen kaikkea seuran juniori- ja nuorisotoiminnan laadun kehittäminen ja määrän kasvattaminen.

Muilta osin seuran toimintaa jatketaan loppuvuoden aikana päivitetyn Kankaisten Golfin strategian mukaisesti. Strategian mukaisia seuratoiminnan painopistealueita kaudelle 2022 ovat mm. uusien pelaajien sitouttaminen seuratoimintaan, uusien seuratoimijoiden aktivointi mukaan toimintaan sekä junioritoiminnan laadun kehittäminen. Junioritoiminnan osalta tavoitteeksi asetettiin myös Tähtimerkki-tunnuksen saavuttaminen.

Tärkeimmät kilpailut kaudella 2022

Tulevalla kaudella Kankaisissa järjestetään tuttuun tapaan myös muutamia kansallisia kilpailuja. Merkittävin näistä on junioreiden joukkue SM -kilpailu, joka kokoaa maan kovimmat golf-lupaukset Kankaisten huippukuntoisille viheriöille 27.-29.7. Kauden aikana Kankaisissa vierailee myös mm. M50 Haastajatour sekä Mid Tour. Jäsenistön kauden tärkeimmät kisat ovat luonnollisesti seuran mestaruuskilpailut, joista lyöntipelimestaruudet pelataan elokuussa ja nelinpelimestaruudet ratkotaan syyskuussa.

  • su 22.5.2022 M50 Haastajatour -osakilpailu
  • ke-pe 27. – 29.7.2022 Junioreiden joukkue SM-kilpailu
  • la-su 6. – 7.8.2022 Mid Tour M40- ja N-osakilpailut
  • pe-su 19.8. – 21.8.2022 Seuran lyöntipelimestaruuskilpailut
  • su 11.9.2022 Seuran nelinpelimestaruuskilpailut