Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Ongolf South West Touriin jännittävä lopetus

South West Tourin viimeisellä kilpailukierroksella 18.7. kirittiin tuloksia viimeiseen asti.

Tuttuun tapaan: kolmella kentällä, kolme kisaa, kolmena päivänä kisattiin hulppeista palkinnoista. Tourin voittajille oli tiedossa huikea pääpalkinto, nimittäin OnGolfin golfmatka. Kilpailua pelattiin kahdessa tasoitussarjassa: alle 15 HCP ja yli 15 HCP. Tourin molempien sarjojen voittajille oli palkintona OnGolfin tarjoama golfmatka Turkin Belekiin. Alemmassa tasoitussarjassa pelattiin tasoituksellista lyöntipeliä ja ylemmässä pistebogeytä.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä pelattiin 16.7. Archipelagia Golfissa, toisena päivänä 17.7. Aurinko Golfissa ja viimeisenä 18.7. meillä Kankaisissa.

Tourin voittajien lisäksi palkittiin 5 parasta kokonaiskilpailijaa. Kilpailupäivien jälkeen palkittiin myös jokaisen osakilpailun 5 parasta peluria sekä erikoiskilpailuiden voittajat.

Viimeisellä finaaliroundilla tulostaso kiristyi loppuun asti, sillä huikea pääpalkinto odotti voittajien nimeämistä. Motivoituneena tästä pelaajat ylsivät huipputuloksiin, jotka listattuna tässä: