Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Srixon Best Ball Openissa nautittiin kesäkeleistä

Kelit ovat hellineet golffareita tällä viikolla, niin myös tänään lauantaina kun Kankaisissa pelattiin Srixon Best Ball Open! Jopa sateiseksi ennustettu sää vaihtui kauniiseen auringonpaisteeseen ja kilpailijat pääsivät nauttimaan miellyttävästä lämmöstä. Kilpailu pelattiin aikalähdöin ja kentällä kävi kuhina heti aamusta kun ensimmäiset kilpailijat starttasivat klo 9.Kilpailu oli suosittu ja mukana oli tällä kertaa täydet 54 joukkuetta! Nimensä mukaisesti kilpailu pelattiin tasoituksellisena Best Ball lyöntipelinä. Kilpailu käytiin parikilpailuna 3/4 tasoituksin. Kilpailukenttänä toimi yhdistelmä Kartano + Puisto.

Kilpailu oli tasainen, mutta selkeällä erolla ja huikealla 60 lyönnin tuloksella ensimmäiseksi sijoittuivat Juuso Salahetdin ja Jonni Oikarinen. Seuraavat sijat ratkaistiin slopen turvin, sillä peräti viidellä joukkueella oli sama tulos 64 lyöntiä. Pienimmällä slopella toiseksi sijoittuivat tällä kertaa Waltteri Könttä sekä Aleksi Tuokko. Kolmannelle sijalle nousivat Juha Kuninkaanniemi ja Veikko Hyvölä.

Kilpailun viisi parasta joukkuetta palkittiin Srixonin upeilla tuotepalkinnoilla!

Lisäksi ykilökilpailuna käytiin Box Box Autopesuvarikot -lähimmäs lippua kilpailu väylällä Kartano 8. Tällä kertaa lähimmäs lippua, 225cm etäisyydelle löi Kullervo Fabritius.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut kilpailussa menestyneille!