Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Srixon South West Tour – kesän aurinkoisin kiertue


Kolmen kentän (AGN, ArGC, KGM) yhteistyössä järjestämä, alueen suosituimmaksi kisakiertueeksi noussut Srixon South West Tour on löytänyt paikkansa kisakalenterista myös kaudella 2021. Srixonin tarjoaman runsaan palkintopöydän palkinnoista kisataan tuttuun tapaan heinäkuussa, tällä kertaa tiistaista torstaihin 20.-22.7. Kiertue starttaa Naantalista, jonka jälkeen matka jatkuu Paraisten kautta kilpailun finaalipäiväksi Maskuun.

Kiertue on kerännyt molempina aikaisempina kausina yli 100:n pelaajan joukon aistimaan ainutlaatuista kiertuetunnelmaa, josta perinteisesti ovat päässeet nauttimaan ainoastaan ammattilaiset tai huipputason amatöörit. Ja kun yhdistetään lounaisen Suomen tunnetusti hyvät heinäkuiset pelikelit sekä huippukuntoiset ja lay-outiltaan vaihtelevat kisakentät, niin kahden ensimmäisen kauden suosio ei ole yllättänyt.

Kiertue on tarkoitettu niin järjestävien seurojen pelaajille kuin vieraspelaajillekin. Etenkin vieraspelaajille kiertue tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua kolmen päivän aikana kolmeen kenttään ja vielä varsin pelaajaystävälliseen hintaan. Kun kirsikaksi kakun päälle lisätään mahdollisuus tavoitella kisamenestystä, niin nämä heinäkuun päivät kannattaa varata ehdottomasti golfille. Kilpailussa on kaksi sarjaa: Tasoitus 15,0 tai alle (lyöntipeli hcp) ja 15,1 tai yli (pistebogey). Naiset pelaavat punaiselta tiiltä ja miehet keltaiselta. Ilmoittautuminen kiertueelle alkaa myöhemmin kevään aikana ja siitä tiedotetaan järjestävien kenttien nettisivuilla sekä somekanavissa.

Tervetuloa nauttimaan kisatunnelmasta,

Arttu (AGN), Nina (ArGC) ja Timo (KGM)