Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Srixon South West Tourin ensimmäinen päivä pelattiin Aurinko GolFIssa

Srixon South West Tour on Aurinko Golfin, Archipelagia Golfin ja Kankaisten Golfin yhteistyössä järjestämä kesän aurinkoisin kiertue, jossa pelataan kolmen kierroksen kilpailu, yksi kullakin mukana olevalla Turun alueen erinomaisella kentällä.

Ensimmäinen kierros pelattiin vaihtelevassa säässä. Osa saattoi saada kierroksen aikana myös vähän sadetta niskaan. Tuloksen tekoa pienoinen tuuli ja sade eivät kuitenkaan haitanneet, vaan taso oli edellisvuoden tapaan korkea. Erityisesti pistebogey-sarjassa nähtiin kovia tuloksia.

Kilpailua pelattiin kahdessa sarjassa; 15,0 tai alemman tasoituksen omaavat pelasivat tasoituksellista lyöntipeliä, ja 15,1 tai isommalla tasoituksella pelaavien pelimuotona oli tasoituksellinen pistebogey.


Tulokset:

0-15.0 Lyöntipeli/Hcp

  1. Aarnio Ville AGN, 70
  2. Rintala Santeri ArGC, 70
  3. Laurila Heikki AGN, 70
    ​​​​​​​

Miehet ovat pelanneet saman tuloksen, jolloin pienemmällä pelitasoituksella pelannut pelaaja voittaa. Mikäli pelaajien pelitasoitus olisi sama, tulos ratkaistaan matemaattisesti.

15.1- Pistebogey/Hcp

  1. Rantala Jarmo AGN 44
  2. Heinonen Petri AGN 43
  3. Salkimo Pekka AGN 41

Tarkempiin tuloksiin pääset tästä.

Kotikenttäetu näkyy vielä tässä vaiheessa tuloksissa, mutta eiköhän tilanne tasoitu toisen päivän jälkeen! Pelit jatkuvat tänään Paraisilla ja finaalikierros huipentuu Kankaisiin torstaina.