Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Tällä viikolla tapahtuu 2.-8.5.

Toukokuun ensimmäinen viikko käynnistää golfkauden Kankaisissa. Keskiviikkona avataan 18 reiän kenttä kello 10 alkaen ja tällä viikolla kisaillaan jo ensimmäiset kisatkin. Tällä viikolla alkavat myös koko kesäkauden mittaiset harjoitusryhmät niin junnuille kuin aikuisillekin.

  • Kenttäyhdistelmä: 18 r, Vanha 18 r, 9 r suljettu
  • Caddiemaster: Ma ja ti klo 9:00-18:00, ke 4.5. alkaen päivittäin klo 8:00-20:00
  • Pukuhuoneet ja saunat: käytössä ke 4.5. alkaen ovikoodilla, avoinna päivittäin klo 8:00-22:00
  • Toimisto: Ma - pe klo 9:00-16:30
  • Ravintola: Ma ja ti klo 9:00-16:00, ke 4.5. alkaen klo 9:00-21:00

Kausi 2022 käynnistyy keskiviikkona 4.5.

Kausi käynnistetään avaamalla 18 reikää ja kenttäyhdistelmä on Vanha 18r. Lähdöt ainoastaan 1. tiiltä.

Aamuysit eivät toistaiseksi ole vielä varattavissa, ilmoitamme sitten kun aamuysejä pääsee pelaamaan. Mikäli kenttäyhdistelmä ei ole tuttu, caddiemasterilta saa ohjeistuksen, missä järjestyksessä reikiä pelataan.

Saunat ja pukuhuoneet avataan keskiviikkona, ovikoodin saat tuttuun tapaan caddiemasterilta.

Muistathan osakas että pelioikeus tulee nimetä vuosittain, voit tehdä sen kirjautumalla sisään kgm.fi sivuille ja oikean yläkulman "OMA TILI" kohdasta löydät osaketietosi ja voit tehdä käyttötapailmoituksen.

Ajanvarauksen ohjeet tässä uutisessa

kaikki 27 reikää avoinna pe 13.5. alkaen

Kaikki 27 reikää ovat avoinna perjantaista 13.5. alkaen. 9 reiän kentän ajanvaraus aukeaa tiistaina 3.5. kello 10. Tähän asti erillistä yhdeksän reiän pelaamisen mahdollisuutta ei ole.

huolehditaan yhdessä kentän kunnosta

Kauden käynnistyessä muistutamme erityisesti kentästä huolehtimisesta. Lyöntijälkien paikkaaminen tiiauspaikalla ja väylällä sekä alastulojälkien korjaaminen viheriöillä on ensiarvoisen tärkeää!

Muista oikeaoppinen alastulojäljen korjaus viheriöllä - greenihaarukalla ruohoa käännetään kohti alastulojäljen keskustaa. Ruohoa ei siis saa nostaa ylöspäin, muuten ruohon juuret katkeavat.

Lähitapiola tourin 1.osakilpailu 4.-5.5.

Lähitapiola Tour on kaikille avoin viikkokilpailu, joka pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä vapaavalintaiselta tiiltä. Osakilpailuja on yhteensä 12. Tässä viikkokilpailussa kokonaistulokseen huomioidaan pelaajan kuusi (6) parasta osakilpailusijoitusta. Kunkin osakilpailun 20 parasta pelaajaa saa rankingpisteitä ja lisäksi osakilpailun paras palkitaan tuotepalkinnoin. Kiertueen parhaat ratkotaan finaalitapahtumassa, johon pääsee 18 kokonaiskilpailun parasta peluria.

Lähitapiola Tour pelataan kisaviikoilla yleensä keskiviikko- ja torstai-päivinä. Ensimmäinen osakilpailu pelataan ke-to 4.-5.5.

Lisätietoa Lähitapiola Tourin kisasivulta.

Kapteenin kierros la 7.5.

Kapteenin kierros pelataan lauantaina 7.5. kenttäyhdistelmällä Vanha 18r. Tapahtuma pelataan yhteislähtönä ja peli starttaa kello 9:00.

Tapahtuman avaus, lipunnosto ja kapteenin puhe kello 8:30 alkaen ja sen jälkeen siirtyminen kentälle aloituspaikoille. Kierroksen jälkeen nautitaan Sandyssa maittava lounas.

Tapahtumassa nautitaan golfista hyvässä seurassa ja siinä ohessa vähän kisaillaankin. Tapahtuman kolme parasta palkitaan tasoituksellisessa pistebogey-sarjassa, lisäksi kentällä on erikoiskilpailuja ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan vielä palkinto.

kesäkauden harjoitusryhmät starttaavat

Tällä viikolla aloittavat aikuisten ja juniorien koko kesäkauden mittaiset harjoitusryhmät.

Ryhmien harjoitellessa rangen vasen pääty on varattuna ja mahdollisesti jokin osa lähipelialueista. Varatut alueet merkitään kyltein. Rangelle ja lähipelialueille jätetään kuitenkin aina tilaa myös muille harjoittelijoille.

Tutustu seuran eri toimintoihin ja toimijoihin tästä