Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Tänä vuonna pelattu jo ennätykselliset 50 000 kierrosta!

Kankaisten Golfpuistossa tehtiin tänään historiaa, kun kentällä pelattujen kierrosten määrä ylitti ensimmäisen kerran 50000:n rajan. Tasaluku tuli täyteen kun Aurinko Golfin jäsen Alexander Jansson sai kierroksensa päätökseen.


”Kenttä oli oikein hyvässä syyskunnossa ja griinit nopeat. Tämä oli tämän kauden ensimmäinen kierros Kankaisissa, joten sattuipa mukavasti.

Kaveriporukan kesän mittainen golfkiertue päättyi tänään Kankaisissa ja siihen sopii mukavasti tällainen pieni extra.” kertoo Jansson. Samassa ryhmässä pelasivat Niklas Wevar, Hendrik Hansén ja Patrick Eklund.

Kankaisten Golfin aiempi kierrosennätys on viime vuodelta, jolloin Maskussa sijaitsevalla kentällä pelattiin 46225 kierrosta. Viime vuotinen kierrosennätys ylitettiin tänä vuonna jo elokuun lopussa. Pelaaminen on kehittynyt kaikilla osa-alueilla ja myös seuran jäsenmäärä on ennätyksellisen korkea, lähes 1800. Seuran omat jäsenet ovat pelanneet kierroksista noin 76% ja vieraspelaajien osuus on vastaavasti noin 24%. Pelatuista kierroksista yli 60% pelataan 18 reiän kentällä ja ”ysejä” on kokonaismäärästä hieman vajaat 40%. Kierrosmäärän prosentuaalinen kasvu vuoden takaiseen on lähes 30%. Myös yhtiön liikevaihto sekä greenfeetulot ovat ennätykselliset.

Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen on luonnollisesti erittäin tyytyväinen kehityksen suuntaan. ”No ei sitä käy kieltäminen, etteikö täällä oltaisi tällä hetkellä erittäin tyytyväisiä sen suhteen, kuinka positiivisesti kausi on sujunut. Koko toimiala kuuluu toki siihen harvalukuiseen joukkoon, joka on selvinnyt koronakriisistä voittajana, mutta olisi meillä varmaan ennätyksellinen kausi ollut ilman koronaakin. Kenttä on ollut erittäin hyvässä kunnossa viime vuosina ja asiakaspalaute on ollut kiitettävää. Kiitos tästä kuuluu yhtiön koko henkilökunnalle sekä kaikille seuran vapaaehtoistoimijoille.”, toteaa Tuominen hyvillä mielin.

Tuomisen arvion mukaan kauden lopullinen kierrosmäärä asettunee jonnekin 56000-58000 väliin, riippuen loppukauden pelikeleistä ja kauden pituudesta. ”Jaakkolan Jere kävi edellisenä keväänä tekemässä juttua Golflehteen ja kyseli silloin arviota, koska 50000 kierroksen raja menee rikki. Taisin silloin sanoa, että siihen menee varmaan useampi vuosi, mutta eipä mennytkään ja hyvä niin. No, seuraavaa ”kymppiä” saadaan varmaan odotella jonkin verran pidempään.”, naureskelee Tuominen.