Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Tapahtumantäyteisen viikon kruunasi sunnuntaina pelattu Kaluste Heinoset Open

Tapahtumantäyteisen viikon kruunasi tänään pelattu Kaluste Heinoset Open -scramble. Kilpailu pelattiin kenttäyhdistelmällä Kartano+Puisto kahden hengen joukkueissa. Kilpailuun otti osaa 54 joukkuetta ja se pelattiin tasoituksellisena lyöntipelinä. Viikon teeman mukaisesti myös tämän kilpailun tuotot menevät lyhentämättömänä junioritoimikunnan kassaan. Joukkueilla oli mahdollisuus osallistua birdie-arpajaisiin, jossa arpoja tienattiin tekemällä birkkuja tai parempia tuloksia – jokainen birkku tai parempi vastasi siis yhtä arpaa.

Sää suosi pelaajia ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän. Tämän myötä myöskin kilpailun tulostaso oli päätähuimaava ja todella tasainen. Kilpailussa palkittiin 8 parasta joukkuetta. Voittotulokseen netto 61 ylsi joukkue nimeltä Vieremän pallo ja bogey, Mikko Purhonen ja Janne Suominen. Toisesta sijasta käytiin tasaista taistelua, kun sekä joukkue Nuoret Menestyjät (Matti Sankari & Daniel Helle) sekä RaVi (Rami Blomqvist & Ville Funck) pelasivat tuloksen netto 62, parempi slope ratkaisi tasatilanteen. Neljännelle sijalle sijoittui joukkue nimeltä Hyvä Joukkuehenki (Mikko Holmberg & Miko Ylikoski) ja viidennelle sijalle Harri & Tuire Eloranta. Onnea kisassa menestyneille!

Kilpailun päätteeksi suoritettiin arpajaiset, jossa jokainen birdie tai parempi tulos vastasi yhtä arpaa. Birdieitä tehtiin yhteensä 86 ja eagleita 1. Joukkue Nuoret menestyjät (Daniel Helle & Matti Sankari) upottivat yhteensä 6 birdietä ja yhden eaglen. Tämän myötä heille kertyi 7 arpaa ja pojat nappasivat itselleen myös arvontapalkinnon, onnittelut!

Kiitos kaikille osallistujille sekä Kaluste Heinosille!