Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Tervetuloa juhlistamaan kauden 2021 päätöstä!

Olemme erittäin iloisia ja vilpittömän innoissamme, kun pääsemme vihdoin julkistamaan kauden päättäjäisten tapahtuvaksi perjantaina 12.11.! Päättäjäisten tapahtumapaikkana on Turun keskustassa sijaitseva ravintola Suomalainen Pohja. Iltaa vietetään juhlallisesti pitkän kaavan mukaan kello 19:00 alkaen ja pukukoodina on Puku.

Golfkausi 2021 oli Kankaisten osalta erittäin onnistunut, joten juhlitaan kulunutta kautta sille arvoisella tavalla.

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki Kankaisten Golfin jäsenet, ja kutsu sisältää mahdollisuuden myös avecille. Illalliskortin hinta on 69€/hlö, johon kuuluu pääsy itse juhlaan sekä kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomien kera. Lisäksi iltaan sisältyy erilaista ohjelmaa live-musiikista kauden parhaiden palkitsemiseen, unohtamatta ajan viettämistä loistavassa seurassa. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.


Ilmoittautuminen päätösjuhlaan tapahtuu Tapahtumakoneen kautta tai soittamalla caddiemasterille, pääset ilmoittautumiseen tästä linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 31.10.

Kankaisten Golfin 30 v -juhlavuonna päätetty perinne jokavuotisista kaudenpäätösjuhlista jouduttiin vuosi sitten lopettamaan koronan vuoksi jo ennen kuin sitä saatiin aloitettua, joten nyt juhlitaan myös viime vuoden edestä!

Lämpimästi tervetuloa!