Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Timo Anttonen syksyn Perinteisen viini-mulliganin voittoon

Jo kolmatta kertaa järjestetty suuren suosion saavuttanut Viini-Mulligan kilpailu pelattiin syksyisenä sunnuntaina. Kauden toiseksi viimeinen kilpailu pelattiin Vanhalla Kentällä 3/4 tasoituksin lyöntipelinä klubitiiltä eli naiset punaisilta ja miehet keltaisilta. Kilpailussa jokaisella pelaajalla oli mahdollisuus lyödä yksi uusi lyönti eli Mulligan per väylä. Mulligania ei kuitenkaan ollut sallittua lyödä viheriöllä. Mikäli kilpailija päätti käyttää mulliganin niin oli hänen jatkettava tämä väylä loppuun kyseisellä pallolla ja ensimmäinen pallo hylättiin.

Tänä vuonna osallistujia oli 59 ja kilpailun palkintopotiksi kerääntyikin yhteensä 59 viinipulloa. Jokainen osallistuja toi yhden noin 15 euron arvoisen viinipullon ja viinipullot jaettiin kilpailun sijoitusten perusteella niin, että voittaja sai potista 14 viinipulloa, toiseksi sijoittunut 11, kolmanneksi tullut 8, neljänneksi sijoittunut 6, viidenneksi sijoittunut 5, kuudenneksi sijoittunut 4, seitsemänneksi 3 ja kahdeksanneksi sijoittunut 2.

Näiden lisäksi kentän jokaisella par 3 -väylällä oli erikoiskilpailuna lähimmäksi lippua kilpailu, josta palkinnoksi voitti tietysti viinipullon.

Osallistumismahdollisuus tähän hauskaan kisaan oli kaikilla Kankaisten Golfin 18 vuotta täyttäneillä jäsenillä, pelioikeuden haltijoilla ja osakkailla.

Syksyisen kirpsakka ja ajoittain sateinen sää ei näyttänyt haittaavan pelaajia vaan useampi pelaaja naureskeli pääpalkinnon olevan pienen kastumisen arvoinen. Sateesta huolimatta lämmin sauna ja Sandyn herkulliset ruoat saivat pelaajat viihtymään klubilla vielä kilpailun jälkeenkin.

Kilpailu oli todella tasainen ja palkintosijoja ratkottiinkin usean kilpailijan kohdalla slopen kautta. Kilpailun voittajaksi itsensä taisteli tänään Timo Anttonen nettolyönnein 67. Toiseksi tuli Juha Kuninkaanniemi tuloksella 68. Kolmas sija meni Teppo Vihervalle tuloksella 70 lyöntiä. Rami Blomqvist samalla tuloksella 70, mutta suuremmalla slopella sijoittui neljänneksi. Viidenneksi tuli Pauli Äikäs ja kuudenneksi Juuso Malka, myös he tuloksella 70. Seitsemäs sijoitus meni Mika Heinoselle tuloksella 71 ja sija kahdeksan Markus Erkkilälle suuremmalla tasoituksella myös tuloksella 71.

Lähimmäs lippua -kilpailut pelattiin jokaisella pelatun kentän par 3 väylällä ja niissä tänään parhaiten onnistuivat:

Puisto 1 : Juuso Malka, 2.6 m

Kartano 8 : Tuire Eloranta, 2.74 m

Kankas 6 : Juuso Malka, 2.0 m

Kankas 9 : Simo Tallala, 1.64 m

Tarkemmat tulokset löydät tästä linkistä!

Paljon onnea kaikille voittajille ja suurkiitokset kilpailuun osallistujille!