Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Toimistolla töiden uudelleen järjestelyjä ja uusia kasvoja

Toimistolla on tehty alkuvuoden aikana jonkin verran töiden uudelleenjärjestelyjä palvelupäällikön sairausloman johdosta. Oona Vartiainen toimii toistaiseksi vt. palvelupäällikkönä, mutta hoitaa myös osan seurakoordinaattorin toimenkuvaan kuuluvista tehtävistään. Oonan työtehtäviin kuuluu mm. toimistolla tehtävät taloushallinnon tehtävät, jäsen- ja osakasasiat sekä asiakaspalveluhenkilöstön esimiestehtävät.


Uutena vahvistuksena toimistolla aloittaa maaliskuussa markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin tittelillä 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija Roosa Randell. Roosalla on aiempaa kokemusta golfalan töistä mm. Aurinko Golfin caddiemasterin tehtävistä. Roosan työtehtäviin kuuluu mm. seuran, golfyhtiön sekä ravintolan viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun sekä toteuttamiseen liittyvät tehtävät, jäsen- ja osakastiedotus, tapahtumajärjestelyt ja caddiemasterin työt. Lisäksi Roosa osallistuu tarvittaessa myös seuran toimikuntien työskentelyyn. Roosan työsuhde on määräaikainen ja päättyy elokuun lopussa.

Kevättalven aikana toimiston työtehtäviä hoitaa myös caddiemasterin tehtävistä tuttu Enni Henttonen. Enni suorittaa opintoihin liittyvää työharjoittelua Kankaisissa helmi- ja maaliskuussa.


Kuvassa vasemmalta Oona, Roosa ja Enni.