Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

tunnelmia junnujen avoimista ovista - uuden lajin riemua ja onnistumisen kokemuksia

Junioritoimikunta järjesti sunnuntaina 15.5. avoimet ovet -tapahtuman, jonka tarkoituksena oli tarjota kaiken ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuus kokeilla uutta lajia hauskalla ja monipuolisella tavalla. Paikalla oli ilahduttava määrä innokkaita junioreita tutustumassa golfin saloihin.


Aiempien vuosien tapaan tapahtuma saavutti suuren suosion ja tuulisesta kelistä huolimatta Kankaisiin saapui huima määrä innokkaita lapsia ja nuoria kokeilemaan golfia.

Harjoitusalueilla kävi iloinen vilinä ja vilske koko tapahtuman ajan ja jokainen paikalla ollut juniori sai varmasti kokea onnistumia uuden lajin parissa.

Tapahtumassa lapset saivat kiertää vapaasti eri suorituspisteillä ohjaajien opastuksella. Ehdoton suosikki oli darts-taulu, jossa juniorit keräsivätkin ennätysmäärän pisteitä upeilla osumillaan. Lisäksi juniorit pääsivät haastamaan itseään putti- ja chippipisteillä sekä kokeilemaan lyöntiä rangella. Lajikokeilun avulla tuotiin uutta lajia lasten tietoisuuteen hauskalla tavalla.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Junioreiden toiminta jatkuu aktiivisesti harjoitusryhmissä ympäri kesän. Uusia harrasteryhmiä on lisätty kesäkaudelle ja harjoitusryhmiä on tarjolla nyt kaikille 5-21v junioreille. Lisäksi junioreille järjestään kesän mittaan omia Starttipaketti -alkeiskursseja eli mikäli Green Card on haaveissa, niin rohkeasti ilmoittautumaan mukaan kurssille! Kesäkuussa junnut pääsevät myös leireilemään Junnuleirin ja Junnugolfkoulun merkeissä.