Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Uudeksi seurakoordinaattoriksi valittu Oona Vartiainen


Kankaisten Golfin seurakoordinaattorin tehtävään on valittu Oona Vartiainen. Joulukuun alussa uudessa tehtävässään aloittava Oona on 28-vuotias golfammattilainen, joka opiskelee töiden ohella Turun Ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi. Kilpagolffin lisäksi Oonalla on kokemusta golfopetuksesta, tapahtumien järjestämisestä, caddiemasterin työstä sekä seuratoiminnasta.


Tuntuu erityisen hienolta päästä mukaan kehittämään minulle tärkeän yhteisön toimintaa. Viime vuosina olen kiinnostunut hirveästi valmennuksen kehittämisestä ja taas toisaalta opiskelun kautta markkinoinnista ja viestinnästä. Tämä työ sopii kuin nenä päähän, pääsen tekemään ja oppimaan lisää kummastakin mielenkiinnon kohteestani!” kertoo Oona.


Oonan tehtäviin kuuluu seurassa mm. aktiivinen jäsenhankinta, toimikuntien toiminnan koordinointi ja jäsentiedotus. Yhtiön puolella Oona vastaa mm. viestinnän ja markkinoinnin toteuttamisesta sekä asiakaspalvelutiimin johtamisesta. Yhtiön osalta toimenkuvaa tarkennetaan talven aikana.

Seuran toiminnanjohtaja Timo Tuominen kertoo tehtävän herättäneen mukavasti mielenkiintoa ja hakemuksia saatiin yhteensä 14. Työnkuva oli rekrytointiprosessin aikana melko laaja ja tärkeintä oli nimenomaan löytää tiimiin sopiva henkilö. Potentiaalisia hakijoita oli todella erilaisilla vahvuuksilla.

Rekrytointiprosessi pakotti meidät miettimään vielä tarkemmin, mitä me golfyhteisönä haluamme. Viimeisen kahden vuoden ajan fokus on ollut vahvasti markkinoinnin ja viestinnän kehittämisessä ja ne ovatkin ottaneet ison harppauksen eteenpäin. Nyt voimme keskittyä vahvemmin seuratoiminnan kehittämiseen, unohtamatta kuitenkaan hyvää markkinointia ja viestintää. Oonan osaaminen ja kokemus kilpagolffista sekä hyvät verkostot lajin sisällä ovat selkeä lisäarvo. Oonalla on pitkä historia Kankaisissa erilaisissa rooleissa ja edelleen tahtoa olla mukana kehittämässä toimintaa, se on hienoa”, Tuominen jatkaa.


Tervetuloa töihin Oona!