Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Uuden puheenjohtajan terveiset


Kankaisten Golf ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valitun Kimmo Lehdon terveiset jäsenistölle:

Aloitin virallisesti Kankaisten Golf Ry:n puheenjohtajana tammikuun alussa, mutta sain jo ennen vuodenvaihdetta hyvän perehdytyksen hienosti hoidetun seuran, ja sen hallituksen, toimintaan edelliseltä hallituksen puheenjohtajalta Timo Vainiolta ja omalta osaltaan myös toiminnanjohtaja Timo Tuomiselta.

Seuran hallitus on tehnyt loistavaa työtä edelliset 6 vuotta Vainion Timon johdolla ja seuran jäsenet ovat tyytyväisiä seuran toimintaan. Tästä on hyvä jatkaa seuran kehittämistä niin, että tarjoamme tulevaisuudessakin mahdollisimman hyvät edellytykset hienoihin golfelämyksiin kaikille jäsenillemme ja huolehdimme yhdessä golfyhteisömme kehittämisestä Maskussa.

Seuran toimikunnat, joista löytyy enemmän tietoa kotisivuiltamme, ovat kaikki erittäin aktiivisia ja pyrkivät vapaaehtoisvoimin edistämään seuramme toimintaa ja jäsentemme kehittymistä golfharrastuksen parissa niin harjoitusten, kilpailujen kuin muidenkin yhteisten tapahtumien merkeissä.

Viime vuosi osoitti haasteellisuutensa monin tavoin, mutta onneksemme golfia pystyimme harrastamaan vain pienin poikkeuksin normaalista. Jatketaan samalla tavalla ja noudatetaan turvallisuusohjeita, jotta seuraavakin kausi saadaan vietyä kunnialla läpi.

Golfyhteisön strategian tavoitteet jopa hieman ylittyivät viime kaudella, johtuen osaltaan pandemian aiheuttamista rajoituksista joukkuelajeille, jolloin golfin pariin tuli uusia harrastajia ja jäsenmäärämme kasvoi odotuksia enemmän. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä hyvällä tasolla, joskin pientä kasvua on edelleen odotettavissa.

Kausi 2020 oli ennätyspitkä, joka sekin edesauttoi ennätykselliseen kierrosmäärään Kankaisissa.

Seuran hallitus ja toimikunnat aloittavat työnsä tammikuussa 2021 ja tavoitteena on golfyhteisön kehittäminen niin, että se vastaa entistä paremmin jäsentemme toiveita ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi toivonkin jäseniltä mahdollisimman paljon suoraa palautetta ja kehitysideoita joko asiasta vastaavalle toimikunnalle tai allekirjoittaneelle.


Pysytään terveinä kautta 2021 odotellessa…

Terveisin

Kimmo Lehto