Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Uudet www.kgm.FI kotisivut avataan pääsiäisviikolla

Kankaisten Golf otti vuoden alusta käyttöön uuden WiseGolf toiminnanohjausjärjestelmän. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

WiseGolfin kautta hoidetaan kaikki jokapäiväiset asiat kuten jäsen- ja osakasasiat, kassan hallinta, laskutus, verkkokauppa, viestintä sekä taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät toimet. Kankaisten Golf on ottanut uuden toiminnanohjaushallintajärjestelmän käyttöön sekä seuran, kenttäyhtiön että ravintolayhtiön osalta.

UUDET KOTISIVUT WWW.KGM.FI

Yhtenä osa-alueena on ollut kotisivujen siirto WisePlatform -pohjalle. Uudet kotisivut avataan pääsiäisviikolla ja ovat visuaalisesti hyvin samanlaiset kuin edelliset. Taustalla piilee kuitenkin paljon toiminnallisia ominaisuuksia.

Jäsenille ja osakkaille tärkeä ominaisuus on omat sivut. Omista tiedoista löytyvät mm. henkilökohtaiset jäsen- ja osakastiedot sekä laskutiedot. Lisäksi omille sivuille on rakennettu tiedotteita vain jäsenille ja osakkaille.

Kankaisten Golfin toimisto- ja tapahtumapäällikkö Jari Laukkanen on helpottunut, kun vihdoin saadaan kaikille pelaajille sekä etenkin jäsenille ja osakkaille konkreettista nähtävää.

”Prosessi on kieltämättä ollut varsin pitkä. Vanhojen ohjelmistojen ja järjestelmien päättäminen sekä tietojen siirrot ovat vaatineet paljon aikaa sekä perehtymistä. WiseGolf ohjelmisto on todella monipuolinen ja laaja. Kotisivut ovat olleet yksi osa tätä kokonaisuutta.
Kotisivujen siirtoon ja sisällön tuottamiseen on osallistunut talven aikana useampi tekijä. Osa työstä on ollut puurtavaakin manuaalista työtä ja osa toiminnoista vaatinut paljon pohdintaa ja harjoittelua. Kiitos myös viestintätoimikunnan panoksesta! Kotisivut saadaan nyt auki, mutta vielä on paljon viilattavaa ja kehitystyö jatkuu. Järjestelmässä on hyviä ominaisuuksia, joilla saamme tiedotuksen ja viestinnän entistä tehokkaammin juuri oikeille henkilöille ja ryhmille. Tästä on paljon apua etenkin seuratyössä.
Kotisivujen kävijämäärät ovat olleet huimia koko viime kauden ja kotisivujen sisältöön on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota. Nettisivujen päivittäminen ja hallinnointi on muutoin helppoa. Paljon on opittu ja olen myös kiitollinen uudesta lempinimestä Mr. Wise.”

Lähetämme kaikille osakkaille ja jäsenille kirjautumisohjeet lähipäivinä! Malta siis vielä hetki.


Kilpailu- ja tapahtumakalenteri

Uusilla kotisivuilla kilpailu- ja tapahtumakalenteri ovat saman nimikkeen alla. Toimintoa rakennetaan vielä sitä mukaan kun tapahtumia julkaistaan. Tapahtumakalenterista voit valita näkyvätkö listauksessa kaikki tapahtumat vai vain jonkin tietyn kategorian tapahtumia.

Tapahtumiin ja kilpailuihin ilmoittautumiset tapahtuvat kotisivujen kautta sekä myöhemmin julkistettavan WiseGolf -mobiilisovelluksen kautta.


AJANVARAUS

Alkavalla kaudella pelivuorovaraukset tehdään kgm.fi nettisivujen kautta tai WiseGolf -mobiilisovelluksella tai soittamalla Caddiemasterille. Kirjautuminen tulee tapahtumaan vanhaan malliin jäsennumeroa käyttämällä.

WiseGolf mobiilisovelluksen julkaisua odotetaan vielä WiseGolf:lta. Tämä korvaa siis aiemmin käytetyn NexGolf (TeeTime) palvelun.

WiseGolf esitteli 5.3.2022 golfmessuilla uutta ajanvaraussovellusta. Katso video tästä ja tutustu mobiilisovelluksen ominaisuuksiin.