Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Uusia kasvoja toimistolla

Kesän ollessa loppusuoralla on aika kääntää katseet kohti tulevaa syksyä. Koska moni nykyisistä caddiemestareistamme palailee elokuun myötä takaisin koulunpenkille, on asiakaspalveluun palkattu vielä loppukaudeksi kaksi uutta vahvistusta. Toivottakaamme siis tervetulleiksi Eevert ja Seela!

Eevert ja Seela ovat varmasti monelle tuttuja kasvoja kentän puolelta ja nyt olemme iloksemme saaneet heidät myös caddiemasterin tiskin taakse. Molemmat heistä ovat tehneet jo ensimmäiset vuoronsa ja päässeet jyvälle siitä, mitä kaikkea työ pitääkään sisällään. Iloisella asenteella varustettu kaksikko sopii joukkoomme erittäin hyvin.

Nuoresta iästään huolimatta Eevert on harrastanut golfia yli 10 vuotta. Hän päätti juuri asepalveluksen ja siviiliin saapuessaan huomasi ilokseen rekryn olevan auki Kankaisten caddiemasteriksi. Aikaisempaa työkokemusta häneltä löytyy niin myynnin kuin asiakaspalvelun parista ja hän kuvaileekin itseään melkoiseksi monitoimimieheksi. Eevert aloittaa syksyllä opinnot Turun Ammattikorkeakoulussa rakennusmestariksi ja näin ollen työskentelee kauden loppuun opintojensa ohella.

Tämän kevään ylioppilas Seela on myös varsin innokas golfari. Vapaa-ajallaan golfin lisäksi Seelan löytää usein luovien harrastusten parista ja hän onkin erittäin lahjakas maalaaja sekä piirtäjä. Aikaisempaa työkokemusta häneltä löytyy muun muassa ravintola-alalta. Seela pitää lukion päättymisen myötä välivuotta, joten häntä tullaan syksyn mittaan näkemään tiskin takana varmasti enemmänkin. Tulevaisuudessa hän toivoo opiskelevansa vielä jotakin, missä hän pääsee toteuttamaan luovuuttaan. Sopivaa alaa pohtiessaan, työskentely golfin parissa on hänelle mieluinen välietappi.

Vaikka kausi on juuri vasta ylittänyt puolivälin, valmistelut kohti tulevaa on jo käynnistetty. Elokuun lopulla markkinointi- ja viestintäkoordinaattorimme Roosa palaa suunnitellusti takaisin opintojensa pariin ja lopettaa työt Kankaisissa. Toimistolle on palkattu lisäkäsipariksi loppukauden ajaksi Joni Ylen. Vankalla golfalan kokemuksella varustettu Joni toimii sekä toimiston apuna tulevan kauden valmistelussa, että kenttäprojektien projektinjohtotehtävissä, joista esimerkkinä Kankaksen läjitysalueiden viimeistelyprojekti.