Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Viini-Mulligan ylitti odotukset!

Kankaisten Golfissa on tänä vuonna järjestetty muutamia täysin uudenlaisia kisoja, yksi niistä on tänään pelattu Viini-Mulligan! Kauden toiseksi viimeinen kilpailu pelattiin Kankaisten vanhalla 18-reiän kentällä, 3/4 tasoituksilla lyöntipelinä, naiset punaiselta ja miehet keltaiselta tiiltä. Mielenkiintoisen kilpailusta teki mulligan-mahdollisuus, eli pelaajilla oli mahdollisuus uusia jokainen lyönti kaikissa muissa tilanteissa paitsi viheriöllä. Mikäli tilaisuuden käytti hyväkseen, sillä pallolla oli jatkettava ja ensimmäinen pallo hylättiin.

Jokainen osallistuja toi palkintopottiin noin 15 euron arvoisen viinipullon ja nämä jaettiin sijoitusten mukaan niin, että voittaja sai matkaansa 40% pulloista, toiseksi sijoittunut 30%, kolmanneksi parhaiten pelannut vei mukanaan 20% viineistä, 4. ja 5. sijoittuneet saivat 5% pulloista. Tämän lisäksi lähimmäs lippua -erikoiskisat pelattiin jokaisella par 3 -väylällä, joiden jokaisen palkintoina myöskin viinipullo. Osallistumismahdollisuus tähän hauskaiseen kisaan oli kaikilla Kankaisten Golfin 18 vuotta täyttäneillä jäsenillä, ja uudenlainen kisa houkuttelikin mukaan 69 pelaajaa.

Päivän pelisää oli syksyisen kirpsakka, mutta poutainen, ja aurinkokin pilkahteli esiin aika-ajoin.

Voittajaksi tänään itsensä pelasi Jussi Kulmala nettolyönnein 66, ja näin ollen nappasi mukaansa 26 viinipulloa! Toiseksi jäi niukasti lyönnin erolla Samuli Nordberg, saaden palkinnoksi kuitenkin mukavat 20 viinipulloa. Kolmas sija oli jaettu ja tuloksella netto 68, ja alimmalla slopella 13 viinipullon saaliin kotiin vie Lauri Leppänen. Neljänneksi jäi suuremmalla slopella Tarja Ahokas ja viides tänään Petri Lundelin. Tarja ja Petri saavat kumpikin 3 pulloa viiniä palkinnoksi.

Lähimmäs lippua -kilpailut pelattiin jokaisella pelatun kentän par 3 väylällä ja niissä tänään parhaiten onnistuivat:

Väylä 4. (Puisto 1.): Timo Anttonen, 3,94 m

Väylä 8. (Kartano 8.): Marko Asell, 0,60 m

Väylä 15. (Kankas 6.): Samuli Nordberg, 1,20 m

Väylä 18. (Kankas 9.): Juha Kuninkaanniemi, 0,54 m

Paljon onnea kaikille voittajille ja suurkiitokset kilpailuun osallistujille!

Palkitut voivat noutaa palkinnot caddiemasterilta.