Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Yhtiökokous piti vastikkeen ennallaan

Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkaat kokoontuivat keskiviikkona klubitalolle syksyn yhtiökokoukseen runsain joukoin. Kokoukseen osallistui kaikkiaan 54 osakasta. Esityslistalla oli perinteisesti mm. talousarvion ja toimintasuunnitelman hyväksyminen, vuosittaisen hoitovastikkeen vahvistaminen sekä hallitusvalinnat. Lisäksi hallitus pyysi yhtiökokoukselta valtuutusta yhtiölainan ottamiseen lähipelikentän rakentamiseksi.

Yhtiön hallitus esitti yhtiökokoukselle hoitovastikkeen korottamista 750,00 euroon. Lopulta yhtiökokous päätyi keskustelujen ja äänestyksen jälkeen pitämään hoitovastikkeen ennallaan 680,00 eurossa. Talousarvion loppusummaksi muodostui täten noin 1,32 miljoonaa euroa. Yhtiökokous palautti samalla myös lähipelikentän rakentamisen ja siihen liittyvät muut toimenpiteet hallitukselle uudelleen valmisteltavaksi. Yhtiökokouksen päätös tarkoittaa sitä, että lähipelikentän rakentamista ei aloiteta kauden 2023 aikana.

Yhtiön hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle äänestyksen jälkeen uusina jäseninä Vesa Henttonen, Hannu Kankarjärvi ja Reijo Hilpinen. Seura oli aiemmin nimennyt hallitukseen puheenjohtajansa Kimmo Lehdon. Hallituksessa jatkavat Antti Eeva, Veronica Storträsk ja Teppo Vihervä.