Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

24h JUNNUGOLFILLE vuosimallia 2021 pelataan perjantaina 11.6. klo 11:00 alkaen

Kankaisten Golf on ottanut viime vuosien tavaksi osallistua valtakunnalliseen 24h-junnugolfille tapahtumaan. 24h-junnugolfille on hyväntekeväisyystempaus, jossa Suomen eri golfseuroissa pelataan 24 tuntia putkeen golfia. Ennen pelien alkamista seuroissa kerätään lahjoituksia junioritoimintaa varten. 24 tunnin pelaaminen toimii tärkeänä näyttämönä juniorigolfille ja nuorten liikunnalle!

Tämän kauden peliurakkaan ovat lupautuneet mukaan seurakoordinaattori Oona Vartiainen, caddiemasterin tiskin takaa tuttu Samuli Nordberg, Kankaisten Golfin nettiguru Jarno Penttinen ja toimitusjohtaja Timo Tuominen. Oona ja Samuli palaavat ”rosteriin” yhden välivuoden jälkeen, Jarnolle ja Timolle tapahtuma alkaa jo muodostua perinteeksi, kun tulossa on kolmas perättäinen 24 tunnin puristus.

”Ei tässä mitään järkeä ole, mutta hauskaa on. Ja kun tämän on kerran vetänyt läpi, niin jotenkin tähän jää koukkuun ja on ”pakko” päästä vuoden tauon jälkeen uudestaan pelaamaan. Ja onhan tässä myös oma tunnelmansa kun vuorokauden aikana saa nauttia huikeista maisemista ja tunnelmista, huonoista jutuista sekä itsensä ylittämisestä.”, maalailee 24h konkari Penttinen pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Tarkemmat pelaajaesittelyt ja pelaajien par- ja birkkutavoitteet päivitetään sivulle myöhemmin.