Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

C.G.E. Mannerheimin MUISTOKILPAILU 10.6.-11.6.2022

Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja se on kaksipäiväinen. Perjantain tapahtuma on kutsukilpailu, johon mahtuu 120 osallistujaa ja se pelataan yhteislähtönä. Lauantain kilpailu on avoin seuran järjestämä kilpailu ja se pelataan väliaikalähtönä.


PERJANTAI 10.6.2022 KUTSUKILPAILU

Lauantain 11.6.2022 on avoin seuran järjestämä kilpailu ja se pelataan väliaikalähtönä. Tästä kilpailusta tulossa oma kilpailusivu tapahtumakalenteriin.

VARAA NIMIKKOLÄHTÖ PE 10.6. kilpailuun

Tarjoamme Teille mahdollisuutta varata nimikkolähtö perjantain 10.6.2022 kutsukilpailuun. Varaamalla nimikkolähdön osallistutte tapahtumaan yrityksenne tai yhteisönne nimellä. Samalla tuette tapahtuman onnistumista. Kilpailun tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen Mannerheimin perinnesäätiön kautta sekä Kankaisten Golffin nuorisotyöhön.

Nimikkolähtönne kokoonpanon voitte itse määritellä vaikkapa yhteistyökumppaneiden kanssa tai organisaationne omilla innokkailla golfin pelaajilla.

Nimikkolähdön hinta on 500 €.
Näitä nimikkolähtöjä on myynnissä rajallinen määrä.


TAUSTAA

Carl Gustaf Mannerheim oli tiettävästi yksi ensimmäisistä suomalaisista, joka on ollut kiinnostunut golfin peluusta ja harrastanut sitä. Mannerheim tutustui tähän hienoon lajiin 1920-luvulla hoitaessaan terveyttään, milloin Ranskan Nizzassa tai Tsekin Karlovy Varyssa. Molemmissa paikoissa hän pelasi golfia.

Vaikka historian kirjoitus ei paljoakaan mainitse hänen innostuksestaan golfiin, niin tiettävästi hän suhtautui peliin kuitenkin varsin intohimoisesti. Tämän voi päätellä ainakin siitä, kuinka paljon erilaisia golf-varusteita ja harjoitteluvälineitä on löydetty Marsalkan jäämistöstä.

C. G. E. Mannerheimin syntymäkoti Askaisten Louhisaaressa on nykyään osa Maskun kuntaa. Kankaisten Golfpuisto sijaitsee Maskussa ja olemme edesmenneen Jaakko Suomisen ajatuksen pohjalta järjestämässä tämän nyt pelattavan Mannerheimin muistokilpailun.

Tällä golftapahtumalla Kankaisten Golf-yhteisö haluaa kunnioittaa C.G.E. Mannerheimin perintöä. Paitsi, että Mannerheim oli suuri suomalainen valtiomies ja yhteiskunnallinen vaikuttaja, oli hän myös esikuva monille suomalaisille siinä, miten meidän jokaisen tulee suhtautua omaan terveyden edistämiseen ja kuntoiluun.

Mannerheimin muistokilpailun järjestelyistä vastaa Kankaisten Golf ry yhteistyössä Suomen Marsalkka Mannerheimin Perinnesäätiön, Mannerheimin ritarisäätiön ja Mannerheimin suvun edustajien kanssa.

Tapahtuman tuotosta käytetään puolet Kankaisten Golfin nuorisotyöhön ja toinen puoli Mannerheimin perinnesäätiön osoittamaan kohteeseen.

Tapahtuman suojelija: Margaretha Mannerheim.

Ilmoittautumiset perjantai 10.6.2022 kutsukilpailuun:
Kankaisten Golf ry, Jari Laukkanen jari.laukkanen@kgm.fi, 0400 647 191Perjantai 10.6.2022 Kutsukilpailu

09.00 Avajaiset

 • Lipunnosto
 • Tervetulotoivotukset
 • Kilpailuinfo
 • Avauslyönti
  ​​​​​​​

09.45 Kartano-Puisto kenttäyhdistelmä, 18 reikää yhteislähtö, sarjat; Naiset Pb ja Miehet Pb

15.00 Sauna

17.00 Ruokailu

 • Marskin ryyppy
 • Alkuruoka Seljanka
 • Pääruoka Vorschmack
 • Juhlapuhe
 • Palkintojen jako
 • Jälkiruoka Suklaakakku, mansikat ja kahvi


Tervetuloa!


Kunniatoimikunta

Sakari Honkamaa Kenraaliluutnantti Mannerheim -suvun edustaja, Champion of Liberty
Pekka Kouri Everstiluutnantti Mannerheim-ristin ritarien säätiö
Kari Häkämies Maakuntajohtaja Varsinais-Suomen liitto
Petteri Iitti Everstiluutnantti Puolustusvoimat, Lounais-Suomen aluetoimiston päällikkö
Arto Oikarinen Kunnanjohtaja Maskun kunta
Olli Aakula Toimitusjohtaja LähiTapiola Varsinais-Suomi
Kari Vainio Päätoimittaja Turun Sanomat
Antti Peltoniemi Yrittäjäneuvos Suomalainen golfvaikuttaja
Hanna Hartikainen Puheenjohtaja Suomen Golfliitto
Kimmo Lehto Puheenjohtaja Kankaisten Golf Masku ry


Järjestelytoimikunta

Timo Vainio pj.
Kimmo Lehto
Peter Enckelman
Hannu Larkela
Timo Anttonen
Kari Tolonen
Reijo Hilpinen
Timo Tuominen
Jari Laukkanen
Lauri HyttinenKankaisten Golf Ry (KGM) jatkaa vuonna 1989 perustetun Raisio Golfin toimintaa. Vuonna 2019 juhlittiin seuran 30 vuotista juhlavuotta. Kankaisten Golfpuisto on toiminut vuodesta 2002 alkaen seuran kotikenttänä. Seuran kotipaikka on Masku.

Seurassa on tällä hetkellä n. 2150 jäsentä. Seuratoiminta onkin Kankaisissa erittäin aktiivista. Toimikunnat järjestävät erilaisia tapahtumia ja kilpailuja ympäri kauden. Myös talviharjoittelu on kuulunut eri ikäisten harrastajien ohjelmaan, alkeisryhmästä kilpagolfpelaajiin. Seura panostaa myös junioritoimintaan ja kaikenikäisten jäsenten golfopetukseen.

Olemme yksi alueen aktiivisimmista golfseuroista ja tarjoamme jäsenistöllemme hyvät edellytykset toimia golfharrastuksen parissa.