Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

kauden 2022 caddiemasterit valittu


Kauden 2022 caddiemastereina palvelee uusia sekä vanhoja tuttuja kasvoja. Tuttuina kasvoina jatkaa Hanna, Seela ja Samuli. Innokkaina uusina aloittaa Eelis, Pihla ja Charlotta.

Vanhoista tutuista Samulille tämä tuleva kausi on viides caddiemasterin tehtävissä. Samuli onkin varmasti monille jo tuttu kasvo.

Iloinen Hanna jatkaa Kankaisisssa alkukauden. Hannan hymy tulee tälläkin kaudella varmasti piristämään pelaajien päivää.

Seela on caddiemasterina jokapaikanhöylä.

Eelikselle golf on tuttu laji oman pitkän pelitaustan kautta. Eelis kokee, että omasta pelitaustastaan on paljon hyötyä caddiemasterin hommissa. Jos tulee jotakin kysyttävää lajiin liittyen niin aina saa tulla rohkeasti vetäisemään hihasta.

Pihlaan ei ole kunnolla vielä golfkärpänen purassut, vaikkakin Pihla on työskennellyt Vihdin Hill Side Golfissa jo useamman kauden ajan. Hillissä Pihla on saanut monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta ja uskookin, että aiemmasta kokemuksesta on paljon hyötyä, mutta on myös innoissaan aloittamassa uudella klubilla.

Charlotta on vastikään itse innostunut golfista, mutta kasvanut golfin parissa seuraamalla vanhenmpien pelaamista. Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta Charlotalle on kertynyt myyjän työstä.