Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

NAISTEN OMA KESÄKIERTUE – LADY TOUR 2021

Tervetuloa osallistumaan kesän hauskimmalle naisten avoimelle kiertueelle Turun alueella. Viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä, viitenä eri päivänä!

Tervetuloa osallistumaan kesän hauskimmalle naisten avoimelle kiertueelle Turun alueella. Viisi osakilpailua, viidellä eri kentällä, viitenä eri päivänä!

Voit osallistua kaikkiin osakilpailuihin. Kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan kiertueen rankingiin. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailu pelataan punaiselta lyöntipaikalta.

Kiertue starttaa Aura Golfista, jossa pelataan Mamselli lauantaina 3.7. ja päättyy sunnuntaina 8.8. Aurinko Golfiin. Kankaisiin kiertue saapuu lauantaina 31.7. kun Maskussa pelataan perinteikäs Cecilia Open. Ilmoittaudu mukaan!

Kauden 2021 osakilpailut

  • lauantai 3.7. Mamselli / Aura Golf, Turku
  • tiistai 6.7. Ulrica / Harjattula Golf, Turkuuuu
  • sunnuntai 18.7. Blanca (pariscramble) / Archipelagia Golf, Parainen
  • lauantai 31.7. Cecilia / Kankaisten Golf, Masku
  • sunnuntai 8.8. Birgitta / Aurinko Golf, Naantali

Lähdetään siis isommalla porukalla valloittamaan naapurikenttiä!

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterin, Nexgolfin tai TeeTimen kautta. Samalla osallistut automaattisesti Lady Tourille.

Kilpailumaksu
Osakilpailun kilpailumaksu, eri erillistä kiertueen osallistumismaksua.

Pelimuoto
18 reiän pistebogey, ei tasoitusrajoituksia.

Säännöt
Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassa olevia golfin sääntöjä sekä järjestävän seuran kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä. Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonaistuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen (3) osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

Palkinnot
Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä. Jokaisessa osakilpailussa menestyneet palkitaan.
Viimeisessä osakilpailussa (AGN 8.8.) suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet useimpaan osakilpailuun.

Osallistumisoikeus
Naispelaaja, joka on suomalaisen golfseuran jäsen ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun pelaaja on osallistunut johonkin viidestä osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla.

Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailunjohtaja / tuomari.

Pisteytys
Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Tässä osakilpailussa molemmat parit saavan kilpailutuloksen muutettuna pb-tulokseksi. Tourille tuloksesta kelpuutetaan ¾ tulos.

Tulosseuranta / Kiertueen ranking
Lady Tourin käynnistyessä lisätään tälle sivulle ranking, josta voi seurata kokonaistilannetta.


Kiertueen sääntöihin voi tulla vielä muutoksia ennen ensimmäistä kisaa.