Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

LähiTapiola Tour 2023

Lähitapiola Tour on kaikille avoin viikkokilpailu, joka pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä vapaavalintaiselta tiiltä (ei oranssi).

Osakilpailuja on 12, joista huomioidaan pelaajan kuusi (6) parasta sijoitusta. Kunkin osakilpailun 20 parasta pelaajaa saa rankingpisteitä, lisäksi osakilpailun paras palkitaan tuotepalkinnoin. Kiertueen parhaat ratkotaan finaalitapahtumassa, johon pääsee 18 kokonaiskilpailun parasta peluria. Korkein sallittu tasoitus 36.Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen osakilpailuihin tapahtuu varaamalla normaalisti LähiTapiola Tour osakilpailupäivänä lähtöajan ja ennen kierrokselle lähtemistä ilmoittamalla caddiemasterille osallistumisesta osakilpailuun. Kankaisten Golfin viikkokilpailuissa käytetään Gamebook -tulospalvelua.

Tulosten kirjaaminen ja tulospalvelu:

Ilmoittauduttuasi kierrokselle caddiemasterilla, sinut lisätään kilpailuun ja tämän jälkeen kilpailu löytyy Gamebook sovelluksesta.

--> Valitse Gamebookin etusivun alaosasta - Pelaa Golfia.
--> Valitse pelattava kenttäyhdistelmä. Tämän jälkeen tulee näkyviin tieto viikkokisasta ja pääset liittymään kilpailuun ja merkitsemään tuloksia.

Korkein sallittu tasoitus 36.

Pelaajille tiedoksi: Kentänhoito saattaa siirtää esimerkiksi tii-merkkejä päivittäisten hoitotoimenpiteiden takia, joten kenttä ei ole välttämättä pelattavissa täysin samanlaisena koko päivää.


Kilpailumaksu


Kilpailumaksu koko kaudelta (12 osakilpailua) on 30€. Maksu maksetaan ensimmäisen osakilpailun yhteydessä. Yksittäisen osakilpailun hinta on 5€.
Juniorit 21-ikävuoteen asti 20€ / kausi, 3€ / kerta.

Mikäli pelaajalla ei ole Kankaisten Golfin pelioikeutta, maksetaan lisäksi greenfee maksu. Maksamiseen voi käyttää myös sarjakorttia tai pelilippua.

Lähitapiola Tour Finaali 17.9.2023


LähiTapiola Tour Finaali pelataan Kankaisissa sunnuntaina 17.9.2023. Kokonaiskilpailun 18 parasta pelaajaa pääsee finaalitapahtumaan kisaamaan koko tourin voitosta.
Tasatuloksissa sijoituksen ratkaisee paras huomioitavasta kierroksesta, seuraavaksi toiseksi paras kierrostulos jne.

Finaalin kolme parasta palkitaan.


LähiTapiola Tour 2022

LähiTapiola Tour 2022 finaalin parhaat:

  1. Kari Papinoja, tulos 69
  2. Ilkka Syrjälä, tulos 70
  3. Tapio Tuominen, tulos 70


Vuoden 2022 LähiTapiola Tour kilpailun tulokset.