Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

ORIGINAL LONG DRINK TEXAS SCRAMBLE VOL. 3
Perjantaina 16.7.2021.

Aivan mahtavaa! Kaikkien aikojen golfkisa ORIGINAL LONG DRINK TEXAS SCRAMBLE, eli tuttavallisemmin Lonkkukisa, on aivan kulman takana. Kisa järjestetään tuttuun tapaan heinäkuun puolivälissä, tarkalleen ottaen perjantaina 16.7.2021 klo 16.30 yhteislähtönä. Ja koska koronarajoitukset ovat pikku hiljaa lieventyneet, niin tästähän saadaan aikaiseksi aivan huikea tapahtuma. Viime vuonna kisa myytiin loppuun alle tunnissa, joten ole hereillä kun ilmoittautuminen alkaa, jotta et jää rannalle. Vuoden harmaimpaan golfpäivään mahtuu mukaan yhteensä 50 joukkuetta!

Kerää siis pikapuolin tiimi kasaan, keksi sille iskevä nimi, ilmoittaudu mukaan ja aloita valmistautuminen!


PELIT

Hyvää ei kannata muuttaa, joten kisakonseptina viime vuodelta tuttu kolmen hengen joukkuein pelattava 14 reiän Texas Scramble. Tasoitus on 15% joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta (henkilön maksimi tasoitus on 36). Naiset pelaavat punaiselta tiiltä ja miehet keltaiselta. Ja kisahan on avoin kaikille, joten tervetuloa vaikka vähän kauempaakin.

Palkinnot

Ja vaikka kisa ei nyt ole ihan vakavimmasta päästä, niin totta kai parhaat palkitaan. Palkintoihin pääsee kiinni vähintään kolme parasta joukkuetta. Lisäksi kaikilla par 3 -väylillä henkilökohtainen lähimmäs lippua -kisa. Kisassa myös pisin drive -kilpailu, miesten ja naisten sarja palkitaan erikseen. Palkitsemme myös tietysti parhaiten pukeutuneen joukkueen.

Jälkipelit

Jälkipelit pelataan tällä kertaa tappiin saakka Kankaisten Golfin huikeassa Sandy Café & Bistrossa (suljetaan klo 02.00). Luvassa hyvää ruokaa, kylmää juomaa, mahtavaa seuraa, palkintojen jako ja LIVE-musiikkia. Illan aikana kisaajien viihtymisestä vastaa Duo EP (Eevi Sjöholm & Patrik Tuominen). Jälkipeleihin ovat tervetulleita myös kaikki kisaajien kaverit, joita hyvä meno kiinnostaa.


Tapahtuman aikataulu 16.7.2021

14.30 Ilmoittautuminen alkaa

14.30-16.00 Happy Hour (and half) Sandy Café & Bistrossa (pieni hanaolut tai lonkero 5€), lounas tarjolla klo 16 saakka.

16.00 Kilpailuinfo

16.15 Siirtyminen lähtöpaikoille

16.30 Yhteislähtö, max. peliaika 4,5h

Kisan jälkeen ruokailut ja peseytyminen omaan tahtiin

n. 22.00 Duo EP 1. setti

n. 23.00 Palkintojen jako

n. 23.30 Duo EP 2. setti

…ja sitten jatketaan hyvissä tunnelmissa niin kauan kuin virtaa riittää.

01:30 Pilkku

02.00 Sandy sulkee ovensa

Duo EP


Hinta

Kilpailumaksu Kankaisten Golfin pelioikeuden omaavilta 40€/hlö ja muilta 60€/hlö. Kilpailumaksu sisältää:

  • pelit
  • tervetuliaisjuoman
  • ruuan ja ruokajuoman (0,4 hanaolut/0,33 lonkero/0,33 siideri) Sandy Café & Bistrossa kisan jälkeen
  • iltaohjelman
  • pelioikeudettomille 9r dagen efter kierroksen lauantaina klo 16 jälkeen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 29.6. klo 12.00. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta painikkeesta. Ilmoittautuminen päättyy ke 7.7. klo 18.00. Lähtölistat julkistetaan viimeistään perjantaina 9.7.

Tervetuloa viettämään vuoden harmainta golfpäivää!!