Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Talviharjoittelu

Kankaisten Golfin talviharjoittelupaikka on Raision Kuntogolfissa

Seuran talviharjoittelu on keskitetty Raision Kuntogolfin liikuntakeskukseen, jonka golfalueelta löytyy kaksi Trackman -simulaattoria, kolme lyöntipaikkaa sekä putti-/chippiviheriö. Kankaisten Golfilla on tulevalla talvikaudella 10 viikkotuntia seuravuoroja ja kaikki vuorot ovat tänä vuonna harjoitusryhmille. Vuorot ovat maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Ensimmäistä kertaa valikoimaan tulee myös aamuryhmiä!

Valmennuksesta vastaa junioriryhmissä kesän tapaan junioriohjaajat sekä PGA Pro Marko Kallinen. Aikuisten ryhmissä valmennuksesta vastaavat Markon lisäksi golfammattilainen Oona Vartiainen sekä golfammattilainen Mika Brunou. Marko ja Oona vastaavat aikuisten harrasteryhmistä pelaajille, joiden tasoitus on yli 20 ja Mika vastaa kilpapelaajien ja alemman tasoituksen pelaajien harrasteryhmistä.

Aikuisten talviharjoittelu 2023-2024

Harjoitukset 3-5 pelaajan pienryhmissä, yhteensä 20 harjoituskertaa. Harjoitukset ovat vuoroviikoin harjoitusalueella ja Trackman golfsimulaattorissa (käytössä 2 simulaattoria). Talven aikana käydään läpi putti, chippi, pitch-lyönti kuin svingikin alkuasennosta liikkeen peruspilareihin. Simulaattoreissa päästään harjoittelemaan myös pelaamista, ettei pelituntuma katoa kokonaan talven aikana. Katso ryhmäkohtaiset tarkemmat tiedot opetuksesta ja hinnasta.

Ennen tai jälkeen treenin kuntosalille veloituksetta
Kaikkien aikuisten harjoitusryhmien hinta sisältää mahdollisuuden käyttää Raision Kuntogolfin kuntosalia 1h ennen tai jälkeen oman ryhmän harjoitusten.

Kaikki harjoitusryhmät alkavat viikolla 44/2023 (loka-marraskuun vaihde) ja talviharjoittelu jatkuu aina viikolle 13/2024 saakka. Viikolla 52/2023 ei ole harjoituksia.
Mikäli et itse pääse osallistumaan johonkin treeniin, kaverisi voi tulla tuuraamaan sinua.

Ilmoittaudu harjoitusryhmiin sivun alalaidan tapahtumakalenterin kautta tai verkkokaupassa alla olevasta linkistä.


Talviharjoittelu KGM.fi verkkokaupassa


Junioreiden harjoitusryhmät

Juniorit harjoittelevat 3-5 pelaajan pienryhmissä. Harjoitukset ovat vuoroviikoin harjoitusalueella ja Trackman golfsimulaattorissa (käytössä 2 simulaattoria). Talven aikana harjoitellaan monipuolisesti lajitaitoja sekä perusliikuntataitoja, peliharjoittelua unohtamatta. Harjoituksia vetää PGA Pro Marko Kallinen sekä junioriohjaajat Enni Henttosen johdolla.

Ryhmillä harjoituksia maanantaisin ja tiistaisin. Mikäli juniori haluaa harjoitella kahdesti viikossa, viikon toinen harjoitus torstaisin. Tyttöryhmällä kerran viikossa omat harjoitukset, kaksi kertaa viikossa harjoitteleville toinen harjoite yleisen harrasteryhmän mukana. Alta näet harjoitusten ajankohdat, ilmoittautuminen aukeaa viikolla 38.

Ilmoittaudu harjoitusryhmiin sivun alalaidan tapahtumakalenterin kautta tai verkkokaupassa alla olevasta linkistä.
​​​​​​​

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin päättyy perjantaina 20.10. Mikäli ryhmä ei liian pienen osallistujamäärän vuoksi toteudu, ilmoitamme siitä viimeistään 23.10.