Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kiitos kuluneesta kaudesta – 61970 kierrosta!

Kausi 2021 päättyi Kankaisten Golfin osalta sunnuntaina 7.11.2021 ja kierroksia kertyi tänäkin vuonna lähes ennätysmäärää – ja todellakin lähelle päästiin, sillä jäimme vain vaivaiset 11 kierrosta viime vuoden kokonaiskierrosmäärästä! Kaudella 2021 Kankaisissa pelattiin 61 970 kierrosta. Tämä luku sisältää sekä 9 reiän ja 18 reiän kentällä pelatut kierrokset.


Kentällä järjestettiin kauden aikana monenlaisia kilpailuja ja tapahtumia

Kenttä avattiin huhtikuussa ja pääsimme pitkän talven jälkeen pelaamaan, koronasta huolimatta. Toukokuussa avautui uusi klubiravintola, Sandy Cafe & Bistro ja pelattiin kauden ensimmäisiä kilpailuja sekä Senioreiden kansallisen M75 kiertueen osakilpailu.

Kesäkuun alussa junnuleiri valtasi harjoitusalueet ja leiriviikon päätteeksi pelattiin 24h Junnugolfille varainkeruutempaus. Tempauksella saatiin kerättyä yhteistyökumppanien avulla yhteensä yli 6000€ potti junioritoiminnan tueksi.


Heinäkuussa kisailtiin Lonkeroskaban merkeissä ja tänä vuonna kisa myytiin ennätyssekunneissa loppuun. Hauskaa tuntui olevan ja kuten aiemmin kerroimme, Lonkeroskaba pelataan myös kaudella 2022. Heinäkuun päätti naisten avoin kilpailu Cecilia Open, jossa kummankin sarjan voitto napattiin Kankaisiin kun Seela ja Anu Heilimö pelasivat loistotulokset.


Elokuussa kentällä järjestettiin monia yritystapahtumia niin kisailun kuin golfiin tutustumisen merkeissä. Elokuun puolivälissä ratkottiin myös klubimestaruudet lyöntipelisarjoissa ja vanhojen tuttujen nimien ohella mestarien tauluun kirjataan nyt myös uusia nimiä.


Syyskuussa pelattiin miestoimikunnan järjestämän Äijä Cupin viimeinen osakilpailu ja cupin voittajaksi kruunattiin tänä vuonna Hannu Härmälä. Lokakuussa toimikunnat järjestivät kauden päätöstapahtumiaan ja kisoissa siirryttiin rennompiin ja myös erikoisempiin pelimuotoihin mm. Finaco Cross-Countryn, Viini-Mulliganin ja Joulu Scramblen tyyliin.


Marraskuussa pelattiin vielä viikon verran ennen kentän sulkemista sunnuntaina 7.11. Kauden kruunasi perjantaina 12.11. juhlitut kauden päättäjäisjuhlat, jossa muisteltiin kauden kohokohtia ja palkittiin kauden parhaat.

Huippukuntoinen kenttä tekee pelaamisesta entistä mukavampaa

Viime talven aikana Kankaksen ilme muuttui melkoisesti kun väylän Kankas 7 oikealla puolella sijaitseva Pitkälampi ja Koukkulampi, jonka rannoilla väylä Kankas 6 pelataan puhdistusruopattiin ja samalla Pitkälampea laajennettiin väylän oikealle puolelle. Lisäksi niin Kankaksella kuin koko kentän alueella väyliä ympäröiviä metsäalueita siistittiin ja karsittiin. Kankaksen uusi ilme saikin kauden aikana paljon kehuja niin jäsenistöltä kuin vieraspelaajilta.

Edellä mainittujen uudistusten lisäksi tänäkin vuonna saimme taas kerran nauttia huippukuntoisesta kentästä läpi kauden, vaikka hellejakso paahtoi kenttää monta viikkoa ja syksyllä sateet rummuttivat maastoa märäksi. Suuri kiitos kenttähenkilökunnalle hienosta työstä!

Vaikka kenttä on suljettu, eivät toimisto tai hallitukset ole siirtyneet talviunille. Kauden 2021 laittaminen pakettiin tarkoittaa seuraavan kauden 2022 suunnittelun ja valmistelun aloittamista.

Kiitos kuluneesta kaudesta osakkaille, jäsenille, yhteistyökumppaneille ja kaikille pelaajille. Nähdään taas ensi keväänä!