Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Viime vuodesta tuttu viini-mulligan pelattiin jälleen

Viime vuonna uutena kisana kovan suosion saavuttanut Viini-Mulligan järjestettiin tänäkin vuonna! Kauden toiseksi viimeinen kilpailu pelattiin Kartano+Puisto yhdistelmällä, 3/4 tasoituksin lyöntipeliä, naiset punaiselta ja miehet keltaiselta tiiltä. Kilpailussa jokaisella kilpailijalla oli mahdollisuus uusia lyönti kaikissa muissa tilanteissa paitsi viheriöllä. Mikäli kilpailija käytti mulliganin niin kyseisellä palolla oli jatkettava ja ensimmäinen pallo hylättiin.

Osallistujia oli huikeat 75, ja näin ollen kilpailun palkintopottina oli yhteensä 75 viinipulloa. Jokainen osallistuja toi yhen noin 15 euron arvoisen viinipullon ja nämä jaettiin sijoitusten perusteella niin, että voittaja sai potista 23 viinipulloa, toiseksi sijoittunut 16, kolmanneksi sijoittunut 13, neljänneksi sjoittunut 8, viidenneksi sijoittunut 6 ja kuudenneksi sijoittunut 4. Näiden lisäksi jokaisella par 3 – väylällä oli lähimmäksi lippua -erikoiskilpailu, joista palkinnoksi sai tietenkin viinipullon.

Kilpailu pelattiin kokonaisuudessa erittäin aurinkoisessa sekä tuulisessa kelissä. Kenttä oli viritetty kilpailijoille vuodenaikaan nähden todella hyvään kuntoon.

Kilpailun voittajaksi taisteli tänään Harri Lehto nettolyönnein 65. Toiseksi tuli Pauli Äikäs tuloksella 66. Kolmas sija meni Martti Heinoselle tuloksella 67 löyntiä. Neljänneksi sijoittui Tarmo hurme niin ikään tuloksella 67. Viidenneksi tuli Rami Blomqvist ja kuudenneksi Jussi Karppinen, molemmat tuloksella 68.

Tuulinen sää ei kilpailijoita häirinnyt lähimmäs lippua -erikoiskilpailussa ja niistä viinipullot itselleen voittivat:

Kartano 3: Tuire Eloranta 4,08m

Kartano 6: Raimo Ylivakeri 2,26m

Kartano 8: Ilkka Syrjälä 1,68m

Puisto 1: Pekka Arasola 7, 18m

Puisto 5: Petri Vuorenheimo 1,25m