Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Esittelyssä Kankaisten Golf ry:n hallitukseen ehdolle asettuneet

Kankaisten Golf ry:n syyskokous pidetään keskiviikkona 1.12. klo 18.00 alkaen. Syyskokouksen asialistalla on mm. kauden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen sekä valinnat seuran hallitukseen.

Tässä uutisessa esitellään kiinnostuksensa hallitustyöskentelyyn ennakkoon ilmaisseet henkilöt.

Erovuorossa ovat kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtaja Tero Ahokas sekä viestintä- ja markkinointitoimikunnan puheenjohtaja Lauri Leppänen. Tero Ahokas on ilmoittanut ettei ole käytettävissä jatkokaudelle. Lauri Leppänen on ilmoittanut halukkuudesta jatkaa.

Peter Enckelman, ehdolla kilpailu- ja tasoitustoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen Peter Enckelman, 44-vuotias turkulainen myynnin ammattilainen. Perheeseeni kuuluu vaimo Hanna-Mari ja 3-vuotias tytär Aurora. Golfiin olen tutustunut jo brittein saarilla parikymmentä vuotta sitten, mutta varsinainen harrastaminen alkoi 2016 Kankaisten Golfissa.

Olen ollut mukana kilpailutoimikunnassa 4 vuotta ja sen ajan olen päässyt seuraamaan, miten Tero Ahokas on johtanut sitä hienosti. Hänen astuessa sivuun olen kiinnostunut ottamaan vastuun kyseisen toimikunnan vetämisestä. Toimikunta on mennyt hienosti eteenpäin ja puheenjohtajana tehtäväni olisi jalostaa sitä entisestään. Koen että urheilutaustani jalkapallon parista on siinä suurena apuna.

Golf harrastuksena on kasvanut ja sen myötä kiinnostus erilaisia kilpailumuotoja kohtaan on lisääntynyt ja sen tarpeen huomioon ottaminen korostuu. Koen että olen avoin tämän asian suhteen. Meidän toiminnan kehittymisen kannalta on oleellista olla ajan hermolla kuitenkin golfin perinteitä kunnioittaen.

Toivon että saamme myös uutta verta mukaan toimintaamme, mikä edesauttaisi kehitystyötä. Meillä on nyt jo hyvä porukka mutta lisävahvistukset ovat tervetulleita.

Lauri Leppänen, ehdolla viestintä- ja markkinointitoimikunnan puheenjohtajaksi

Olen Lauri Leppänen, turkulainen 42-vuotias myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Perheeseen kuuluu avovaimo Sanna ja 6-vuotias rescue-koira Greta. Ensikosketuksen golfiin olen saanut maailman parhaassa urheilupuistossa Salo Golfin kentällä vuonna 1992. Varsinainen golfharrastus alkoi vuonna 2009 sukulaismiehen pakottamana Hartola Golfissa.

Kankaisten Golfissa olen ehtinyt toimia seuratyöntekijänä kaudesta 2014, jolloin liityin seuran hallitukseen viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaksi seuran sihteeriksi. Tänä aikana seuraviestintää on kehitetty pitkäjänteisesti, verkkosivut on uudistettu, jäsenkirjeitä lähetetään säännöllisesti ja sosiaalisen median viestinnässä olemme kotimaista kärkitasoa.

Haen jatkokaudelle, koska olen edelleen innostunut tekemään yhdessä ja koen, että Kankaisten Golfin seuraviestinnässä on vielä paljon tehtävää ja kehitettävää. Meillä on Kankaisissa ihan mahtava seurayhteisö ja on ollut hieno olla mukana positiivisessa muutoksessa rakentamassa #muntapapelata nykyaikaista tapaa pelata ja harrastaa golfia.

Jos haluat antaa palautetta, tai sinulla olisi kehitysehdotuksia tai haluat mukaan tekemään #KankaistenGolf viestintää, ota yhteyttä!