Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Naisten kausi saatu päätökseen!

Edellisenä lauantaina leppoisassa syyssäässä pelattiin tämän kauden viimeinen vain naisille suunnattu kisa. Mukaan osallistui 25 pirteää naista ja Roosa nauha-viikon kunniaksi myös pinkkiä oli päällä.

Kisan pelimuotona pistebogey mulligan (9r), jossa joka väylälle sai kukin pelaaja yhden lyönnin uusia. Leikkisä hyvänmielenkisa pelattiin aikalähdöin Kankaksella. Voittoon ylsi 24 pistellä Tarja Ahokas, toisena Mervi Suominen ja kolmanneksi Erja Koskivainio.

Naisilla koko pelikauden kestänyt henkilökohtainen lyöntipelikilpailu Eclectic, jossa tasoituskierrosten parhaimmat tulokset kultakin väylältä tuli kerättyä. Voitto kisassa Mirva Toivoselle, toisena Tarja Ahokas ja kolmanneksi Terttu Laurén. Voittajat palkittiin Sport Servicen lahjakortein.

Kesä suosi uskottaman hienoilla ilmoilla ja kilpailutarjonta on ollut kattava, tästä johtuen naisten kilpailussa keskityttiin pääkisaamme Cecilia Openiin. Tällä kaudella koottiin myös voimia muiden alueiden naistoimikuntien kanssa ja Lady Tour syntyi, tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa. Viisi golfkisaa parhaassa kesäsäässä noin viidessä viikon aikana ja runsaasti naisenergiaa.

Kausi aloitettiin avauskisalla toukokuussa ja kesäkuussa pelattiin valtakunnallinen Naisten Sunnuntai -kisa.

Saariston Ladyt-kiertue järjestettiin jo toista kertaa. Pelitapahtumat järjestettiin Kankaisten lisäksi Aurinko golfissa sekä Kultaranta golfissa. Saariston Ladyjen kantavana ajatuksena on tutustua lähikenttien naispelaajiin ja siten madaltaa kynnystä lähteä myös vieraskentille pelaamaan.

Kankaisissa on ollut runsaasti kilpailuja koko kauden ajan, joten naistoimikunnan linjana kaudelle oli järjestää Cecilian lisäksi kisoja, joihin kynnystä osallistua ei olisi ja erilaiset pelimuodot tulisivat tutummiksi. Toivomme että leikkimieliset kisamme rohkaisevat osallistumaan myös tuleviin muihin kilpailuihin.

Golfkausi lähenee kentällä jo loppuaan, mutta toimintaa myös talvikaudelle on suunniteltu. Himmelikurssi marraskuulle (tarkempi info tulee myöhemmin), myös lanteiden liikkuvuutta Salsan tahtiin sekä ulkoilua on suunnitelmissa.

Olisiko sinulla ajatuksia tai toiveita talvikauden toiminalle tai tulevalle golfkesälle, olethan rohkeasti yhteydessä meihin naistoimikunta@kgm.fi

Kiitämme ja niiaamme,
Naistoimikunta