Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Lady Tour by Kallary

Osakilpailut

Kesäkuussa käynnistyi Lady Tourin kolmas kausi. Tervetuloa osallistumaan naisten avoimelle kiertueelle. Kuusi kisaa Varsinais-Suomessa vain naisille kesä-elokuussa. Voit osallistua yhteen, kahteen — tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin kuuteen osakilpailuun. Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailut pelataan naisten teeltä.

​​​​​​​Kiertue starttaa Kankaisten Golfista, jossa pelataan Cecilia lauantaina 17.6. ja päättyy lauantaina 26.8. Aurinko Golfiin. Lähdetään vaikka isommallakin porukalla valloittamaan naapurikenttiä!

KAUDEN 2023 OSAKILPAILUT

Kilpailumaksut

Kilpailumaksu: Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin järjestävän kentän määrittelemä kisamaksu.

Ilmoittaudu mukaan osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterille tai käytössä olevan järjestelmän kautta (Gamebook, NexGolf tai Teetime). Samalla osallistut automaattisesti Lady Tourille.

Pelimuoto: Henkilökohtainen pistebogey 18r, poikkeuksena pari-scramble 16.7. (Blanca)

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassa olevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä. Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonaistuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen (3) osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

Palkinnot
Tourin kuusi (6) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen Kallaryn upeilla palkinnoilla. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat. Viimeisessä osakilpailussa (26.8.) suoritetaan erillinen arvonta niiden paikalla olevien osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet kaikkiin kuuteen osakilpailuun.

Osallistumisoikeus
Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun on osallistunut johonkin kuudesta osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla. Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailun johtaja / tuomari.

Pisteytys
Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa sijoittumisesta ansaitut pisteet (kts. pisteytystaulukko). Paraisten kilpailussa, joka on parikilpailu, molemmat pelaajat saavat sijoittumisen mukaiset pisteet. Vain kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin kuuteen osakilpailuun.

Tulosseuranta

Tulostilanteen pystyy seuraamaan Lady Tourin kilpailusivustolta.

Pisteytystilanne

Pisteytystaulukko