Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Lady Tour by Kallary

Lady Tour by Kallary on Varsinais-Suomen oma naisten golfkiertue, jossa kisataan Archipelagia Golfissa, Aura Golfissa, Aurinko Golfissa, Harjattula Golfissa, Kankaisten Golfissa ja Kultaranta Golfissa.

Tervetuloa osallistumaan naisten avoimelle golfkiertueelle, tänä vuonna käynnistyy jo Lady Tourin neljäs kausi! Lady Tourilla pelataan kuusi kisaa Varsinais-Suomessa vain naisille kesä-elokuussa. Voit osallistua yhteen, kahteen — tai vaikka kaikkiin. Joka tapauksessa kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan rankingiin, vaikka olisit osallistunut kaikkiin kuuteen osakilpailuun. Kuitenkin tänä vuonna uutena osana jaetaan lisäpisteitä osallistumisesta. Eli sijoituspisteiden lisäksi rankingpisteitä voi kerryttää osallistumalla kisoihin! Pelimuotona on 18 reiän pistebogey. Kilpailut pelataan naisten teeltä.

​​​​​​​Kiertue starttaa Kankaisten Golfista, jossa pelataan Cecilia lauantaina 15.6. ja päättyy lauantaina 11.8. Aurinko Golfiin. Lähdetään vaikka isommallakin porukalla valloittamaan naapurikenttiä!

Osakilpailut 2024

Linkit kisakutsuihin/ilmoittautumissivuille päivitetään sitä mukaan tälle sivulle kun kisakutsut julkaistaan.
​​​​​​​

  • la 15.6. Cecilia Open / Kankaisten Golf
  • ti 2.7. Ulrica / Harjattula Golf
  • su 14.7. Blanca (pari scramble) / Archipelagia Golf
  • su 21.7. Justiina/ Kultaranta Golf
  • la 27.7. Mamselli / Aura Golf
  • la 11.8. Birgitta / Aurinko Golf

Kilpailumaksut

Kilpailumaksu: Osakilpailun kilpailumaksu on kunkin järjestävän kentän määrittelemä kisamaksu.

Ilmoittautuminen osakilpailuihin kunkin kentän caddiemasterin, Nexgolfin tai TeeTimen kautta. Tarkempi ohje kunkin kilpailun kutsussa. Kun osallistuu ensimmäiseen kilpailuunsa, osallistuu samalla automaattisesti Lady Tourille.

Pelimuoto: Henkilökohtainen pistebogey 18r, poikkeuksena pari-scramble 14.7. (Blanca)

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan yleisiä voimassa olevia golfin sääntöjä sekä järjestävän kentän kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä.
Tasatuloksen ratkaisu yksittäisessä osakilpailussa: tasoitus, viimeiset 9 reikää, viimeiset 6 reikää, viimeiset 3 reikää, viimeinen 1 reikä. Jos kokonaistuloksissa on pelaajia tasapisteillä kolmen osakilpailun yhteistuloksen jälkeen, ratkaisee järjestyksen viimeksi pelatun kisan viimeiset 9/6/3 reikää.

Palkinnot
Tourin viisi (5) parasta palkitaan viimeisen kilpailun jälkeen. Jos palkinnon saaja ei ole läsnä palkintojenjaossa ollaan häneen henkilökohtaisesti yhteydessä.
Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kunkin seuran omalla tavalla parhaat.
Viimeisessä osakilpailussa suoritetaan erillinen arvonta niiden osallistujien kesken, jotka ovat osallistuneet kaikkiin osakilpailuun. Jos ei ole kaikkiin kilpailuihin osallistuneita, arvonta suoritetaan kaikkien viiteen osakilpailuun osallistuneen kesken.

Osallistumisoikeus
Naispelaaja, jolla on jonkun suomalaisen golfseuran jäsenyys ja ikää yli 18-vuotta, on oikeutettu osallistumaan tourille. Kun on osallistunut johonkin kuudesta osakilpailusta, on automaattisesti mukana myös tourilla. Lady Tourin mihinkään osakilpailuun ei voi osallistua henkilö, joka on kausilla 2022–2023 tai kauden 2024 aikana jäänyt kiinni tasoituksensa manipuloinnista.
Kilpailun johtajana toimii kussakin osakilpailussa vastaava kilpailun johtaja / tuomari.

Pisteytys
Yhteistulokseen lasketaan kussakin osakilpailussa ansaitut bogeypisteet. Poikkeus on Paraisten kilpailu, joka on parikilpailu. Paraisten kilpailussa molemmat saavat kilpailutuloksensa muutettuna pb-tulokseksi. Kolme parasta kilpailutulosta huomioidaan, vaikka olisit osallistunut kaikkiin kuuteen osakilpailuun.

UUTTA Lisää pisteitä pelkästä mukana olosta!
Tänä vuonna saa jokaisesta Lady Tourin kilpailusta osallistumispisteitä.
Ensimmäisestä kisasta saa yhden lisäpisteen, toisesta osallistumisesta kaksi pistettä, kolmannesta kolme pistettä ja niin edelleen. Jos on osallistunut kaikkiin kuuteen kilpailuun, on koossa jo 21 pistettä, jotka kaikki lasketaan yhteistulokseen, vaikka kisatuloksista huomioidaankin vain kolme parasta pb-tulosta. Kaikki osallistumispisteet lisätään tuloksiin viimeistään ennen viimeistä kisaa.

Tulosseuranta

Tulostilanteen pystyy seuraamaan tältä Lady Tourin kilpailusivustolta.


Pidätämme oikeuden muutoksiin ja sääntöjen tarkennuksiin vielä ennen ensimmäistä kisaa (la 15.6.).

Pistetilanne

Päivitetään tälle sivulle kiertueen alettua.