Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Osakassivut

Tervetuloa Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakassivuille.

Täältä löydät ajankohtaiset osakasasiat ja tiedotteet.

Oikeasta yläkulmasta oman nimen alta "OMA TILI" sivuilta löydät henkilötiedot, laskut sekä osaketiedot. Henkilö- ja osoitetiedoista voit päivittää tietosi.


Osakkeen käyttötapailmoitus täytyy tehdä joka vuosi. Ilmoituksen voit tehdä itse verkossa vastikelaskun maksun jälkeen.
Sivun oikeasta yläkulmasta Oma tili -kohdasta löydät osaketietosi ja voit tehdä ilmoituksen. Käytän itse pelioikeutena tai nimetä jollekin toiselle.

Mikäli haluat käyttää osakkeen pelilippuina, voit ottaa ne itse käyttöön "oma tilin" kautta. Valitse käytän pelilippuina, jolloin järjestelmä luo peliliput. Peliliput löytyvät tämän jälkeen "oma tili" valikosta Kupongit. Kupongin koodi laitetaan ajanvarauksessa "käytä etukoodi" kohtaan. Mikäli ongelmia, niin ota yhteyttä office@kgm.fi

Mikäli käytät pelioikeuden itse, niin ilmoituksen jälkeen ajanvaraukseen tulee osakkaan pelioikeusmääritykset mm. 10 päivän varausoikeus.
KANKAISTEN GOLFPUISTO OY KEVÄTYHTIÖKOKOUS 13.4.2022

KANKAISTEN GOLFPUISTO OY:N YHTIÖKOKOUS 13.4.2022

16.1.2023
​​​​​​​Hoito- ja rahoitusvastikkeet 2023 laskutetaan 16.1.2023. Saat laskun sähköpostitse tai e-laskuna / verkkolaskuna tai postitse.

Kaikki laskut löytyvät myös "oma tili" kohdasta. Oma tiliin pääset www.kgm.fi oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu sisään" alta. Tunnukset ovat samat kuin Wise Golf ajanvaraukseen.

Vastikelaskun maksun jälkeen osakkeenomistaja voi nimetä kauden 2023 pelioikeuden itselle tai toiselle henkilölle. Nimeäminen tapahtuu www.kgm.fi oma tili kohdasta.

Mikäli osake käytetään pelilippuina, ohjeet tulevat helmikuun aikana www.kgm.fi osakassivuille.

Mikäli olet vuokrannut pelioikeutesi vuokrapörssin kautta, sinun ei tarvitse tehdä nimeämistä.

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan pelioikeutesi, lisätiedot löydät vuokrapörssistä.​​​​​​​


23.1.2023

31.12.2022 mennessä ilmoitetut pelioikeudet on vuokrattu. Tällä hetkellä pelioikeuksia on tarjolla muutamia kappaleita.
​​​​​​​
​​​​​​​Voit edelleen ilmoittaa pelioikeutesi vuokralle tämän linkin kautta. 1.1.2023 jälkeen vuokralle jätetyt osakkeet vuokrataan ilmoitusjärjestyksessä. Yhtiö ei takaa, että kaikki vuokrapörssiin jätetyt pelioikeudet saadaan vuokrattua. Katso tarkemmat tiedot täältä.

*

Kaudelle 2023 Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkeenomistajalla on jälleen mahdollisuus jättää kyseisen kauden pelioikeus välitettäväksi yhtiön ylläpitämän vuokrapörssin kautta. Osakas voi ilmoittaa osakkeensa välitettäväksi 31.12.2022 mennessä. Pörssiin ilmoitettujen osakkeiden vuokrausjärjestys arvotaan 10.1.2023 ja osakkeet vuokrataan arvonnan mukaisessa järjestyksessä. Määräajan jälkeen pörssiin vuokralle jätetyt osakkeet sijoitetaan ilmoitusjärjestyksessä listan perälle.

Pelioikeuden hinta kaudella 2022 on 950€. Yhtiö tilittää vuokratusta osakkeesta osakkaalle 870€.

Lisätiedot ja osakkeen ilmoitus vuokrapörssiin tästä

Osakkeen hoito- ja rahoitusvastike tulee olla maksettu tammikuun loppuun mennessä, jotta arvonnassa saatu järjestysnumero säilyy. Vastikkeet laskutetaan 16.1.2023.
Mikäli maksu on maksamatta, vuokrattavaksi tarkoitettu pelioikeus siirretään pois listalta ja se palautetaan sinne vasta kun maksu on maksettu. Pelioikeudet, joiden maksu on maksettu 31.1.2023 jälkeen sijoitetaan listan perälle maksujärjestyksessä.


Osakekohtaisen lainaosuuden maksaminen 12.2022

Osakkailla, jotka ovat halukkaita maksamaan osakettaan rasittavan lainaosuuden, on mahdollisuus suorittaa se yhtiölle 28.12.2022 mennessä. Lainaosuuden suoritettuaan osakas maksaa vain hoitovastiketta.

Laina on viitekorkosidonnainen. Sen korko on tällä hetkellä 2,876%.
​​​​​​​Osakekohtainen lainaosuus on A- osakkeelta 974,03€ (957,66€ + korko 16,37€ = 974,03€) ja B- osakkeelta 1.948,06€ (1.915,32€ + korko 32,75€ = 1.948,06€).

Jos osakas ei maksa lainaosuuttaan kerralla, osakkaalla on velvollisuus maksaa rahoitusvastiketta. Rahoitusvastike laskutetaan samalla kuin hoitovastike tammikuussa 2023.
Lainaosuudet suoritetaan Kankaisten Golfpuisto Oy:n tilille Lounaisrannikon Osuuspankkiin FI25 5259 0420 0753 65.

Ilmoitathan sähköpostitse office@kgm.fi, mikäli olet halukas suorittamaan koko lainaosuuden tai kun olet suorituksen tehnyt.


Sandy Café & Bistro

Kankaisten Golfpuisto Oy:n omistama klubiravintola Sandy Café & Bistro tarjoaa osakkaille osakasetuja myös kaudella 2023.
Osakkaat saavat 10 % alennuksen ostoksesta. Osakasedun saa näyttämällä osakaskorttia, joka on sama kuin Cardu etukortti.

Mikäli sinulla ei ole vielä Cardu sovellusta, niin saat ladattua sen Google Play tai App Store palvelusta.

Cardu sovellukseen on kirjauduttava samoilla tunnuksilla (sähköposti ja puhelinnumero) kuin Wise järjestelmässä.

Näytä Sandyn kassalla Cardu korttia.

Etu on henkilökohtainen ja voi käyttää ainoastaan osakkaan ostoksiin. Osakkaan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä.


Pelioikeuden nimeäminen

Oma Tili -sivuilta (Kirjaudu oikeasta yläkulmasta) kohdasta Osakkeet otsikon alta löydät osakkeesi ja voit valita käytätkö pelioikeuden itse vai nimetä se toiselle henkilölle. Mikäli nimeät toiselle henkilölle, tarvitset pelaajan jäsennumeron ja kotiseuran.
Pelioikeuden voi nimetä vasta kun vastike on maksettu.

Ajanvaraus
Kankaisten Golf jäsenet: Kirjaudu sisään
Ei jäsenet: Rekisteröidy

WiseGolf ajanvaraus

Kilpailut

Kilpailu ja tapahtumakalenteri

Kilpailu- ja tulospalveluohjelmiston toimii kuluvana kautena Gamebook Tournament Manager

Suosittelemme lataamaan Gamebook sovelluksen.
Gamebook lataus Android laitteisiin Google Play
Gamebook lataus Apple laitteisiin App Store

Katso kaikki osakasedut täältä

Hallitukset aloittaneet kauden 2023 toimintansa - yhtiölle uusi puheenjohtaja

Kankaisten Golf muodostuu kolmesta organisaatiosta, seura, kenttäyhtiö ja ravintolayhtiö. Kunkin organisaation hallitus toimikaudelle 2023 on valittu ja hallitukset ovat aloittaneet työnsä. Kaikkiin hallituksiin valittiin uusia kasvoja.

Lue lisää

Yhtiökokous piti vastikkeen ennallaan

Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkaat kokoontuivat keskiviikkona klubitalolle syksyn yhtiökokoukseen runsain joukoin. Kokoukseen osallistui kaikkiaan 54 osakasta. Esityslistalla oli perinteisesti mm. talousarvion ja toimintasuunnitelman hyväksyminen, vuosittaisen hoitovastikkeen vahvistaminen sekä hallitusvalinnat. Lisäksi hallitus pyysi yhtiökokoukselta valtuutusta yhtiölainan ottamiseen lähipelikentän rakentamiseksi.

Lue lisää

Hallitustyöskentelystä kiinnostuneille

Kausi lähenee loppua ja hiljalleen on syytä kääntää katseet kohti tulevaa kautta. Kauden 2023 valmistelut on aloitettu ja yhtenä oleellisena osana valmisteluja ovat seuran syyskokous sekä golf- ja ravintolayhtiön yhtiökokoukset, joissa valitaan hallituksen jäseniä tuleville vuosille.

Lue lisää

Kenttä suljetaan kauden 2022 osalta sunnuntaina 30.10.

Pelikautta on jäljellä vielä reilu puolitoista viikkoa, joten vielä ehdit tulla pelaamaan! Nautitaan viimeisistä syyskierroksista ennen kuin kausi saadaan päätökseen ja kenttä suljetaan sunnuntaina 30.10.

Lue lisää

Kuvassa reitti uudelle tiiboksille. Työt on aloitettu polun rakentamisesta.

Lähipelin harjoitusalueen rakentamisaikatauluun muutoksia


Harjoitusalueen rakentaminen viivästyy - kankas 9 lyöntipaikan siirto toteutetaan suunnitellusti.
Syksyn yhtiökokouksessa esiteltyyn harjoitusalueen kehittämishankkeen aikatauluihin on tullut muutoksia.

Lue lisää

AJANVARAUS- JA KILPAILUkalenteri KAUDELLA 2022 | Wisegolf ja gamebook

Uudet toiminnanohjausjärjestelmät käyttöön. Entistä laajemmat ominaisuudet.

Lue lisää

Mika Aho Sandyn keittiöpäälliköksi

Lue lisää

 Kuva: RabbitVisuals Jere Satamo

Yhtiökokous pidetty – harjoitusalueen rakentaminen alkaa, vastike ennallaan

Lue lisää

KIRJAUDU KANKAISTEN GOLF JÄSEN- JA OSAKASSIVUILLE

Kankaisten Golf on ottanut käyttöön uuden WiseGolf toiminnanohjausjärjestelmän.

Kaikki jäsen- ja osakasasiat löydät kun kirjaudut järjestelmään!
Alla tarkemmat ohjeet. Mikäli sinulla on kirjautumisongelmia, niin ota yhtettä office@kgm.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Kirjautumisen jälkeen löydät jäsen- ja osakassivuilta mm. kevätkokousasiat (13.4.2022)!

Lue lisää