Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Esittelyssä Kankaisten GolfPUISTO oy:n hallitukseen ehdolle asettuneet

Kankaisten Golfin syysyhtiökokous pidetään keskiviikkona 14.12. klo 18.00 alkaen. Syysyhtiökokouksessa mm. valitaan hallituksen jäsenet seuraavalle kaksivuotiskaudelle erovuoroisten tilalle. Tässä uutisessa esitellään kiinnostuksensa hallitustyöskentelyyn ennakkoon ilmaisseet henkilöt.

Yhtiökokouksen valitseman hallituksen jäsenen kausi on kaksivuotinen ja vuosittain on erovuorossa kolme hallituksen jäsentä. Syyskokouksessa valitaan siis kolme hallituksen jäsentä kausille 2023-2024. Hallitus valitsee puheenjohtajan keskuudestaan. Yksi erovuoroisista hallituksen jäsenistä on ilmoittanut, ettei ole käytettävissä hallitustyöskentelyyn, joten vähintään yhdelle uudelle toimijalle on yhtiön hallituksessa tarvetta.

Erovuorossa ovat Raimo Miettinen, Iiro Junnila sekä Harri Lehto. Raimo Miettinen sekä Iiro Junnila ovat ilmoittaneet halukkuudestaan jatkaa.

Raimo Miettinen


Olen Raimo Miettinen, golfiin hurahtanut veteraani eläkeläinen Raisiosta. Golfura alkoi ”pakosta” kun tärkeimmät asiakkaani olivat golfin jo aiemmin keksineet. Tuli positiivista uhkailua; Rami jos et ala pelata golfia saattaa kaupankäynti pienentyä. Myynninjohdossa tein päätöksen; eikun Paraisille aloittamaan uusi laji. Tennis on toinen lempilajini, joka jatkuu vieläkin. Siirtyminen Kankaisiin oli helppo päätös kun kenttä valmistui naapuriin, eikä sitä ole tarvinnut katua.

Golf on tuonut mukanaan melkoisen joukon uusia ystäviä ja mukavia pelikavereita niin Kankaisissa kuin muillakin pelaamillani kentillä. Kilpailut ja erilaiset seuraottelut ovat olleet kivoja lisämausteita lajille.

Olen ollut aktiivinen seuratoimija Kankaisten Golf ry:ssä. Vuosina 2008-2019 olen toiminut seuran Kapteenina, hallituksen jäsenenä, kilpailutoimikunnassa ja kenttätoimikunnassa. Vuonna 2020 minut nimettiin Maskun Vuoden Seuratyöntekijäksi Varsinais-Suomen Urheilugaalassa.

Kankaisten senioreiden mukavaan ja ahkeraan talkooporukkaan kuuluminen on ollut mahtavaa! Tehdyt työt ovat olleet merkityksellisiä yhtiölle. Ja naapurikentille kateuden aihe.

Kankaisten Golf Oy:n hallituksen jäsenenä olen toiminut vuodesta 2015- alkaen. On ollut haasteellista ja erittäin motivoivaa olla mukana Kankaisten Golfin voimakkaassa kehityksessä. Viime vuosien investoinnit ja kehityshankkeet sekä seuran upea toiminta ovat mahdollistaneet meidän nykyisen asemamme. Olen käytettävissä edelleen hallitukseen mikäli yhtiökokous niin päättää!

Iiro Junnila


Olen Iiro Junnila, 35-vuotias maskulainen mies, ylpeä isä, ahkera yrittäjä ja Louhos Digitalin toimitusjohtaja. Ja kovasta yrityksestä huolimatta edelleen keskitasoa heikompi golffari.

Viimeiset kaksi vuotta kenttäyhtiön hallituksessa ovat olleet varsin antoisia. Uskon minulla olevan vielä paljon annettavaa KGM-yhteisön kehittämiseksi erityisesti markkinoinnin, myynnin ja yritysjohtamisen näkökulmasta.

Vesa Henttonen


Olen 58 -vuotias turkulainen Kankaisten Golfin jäsen ja kenttäyhtiön osakas. Koulutukseltani olen Diplomi-insinööri. Suurimman osan työurastani olen toiminut toimitusjohtajana Afore Oy:ssä, joka toimittaa testausautomaatiota puolijohdeteollisuuteen. Kuluvana vuonna olen pääosin jättäytynyt pois työelämästä.

Golfia olen pelannut n. 25 vuotta (enkä vielä oppinut), aluksi Harjattulassa ja myöhemmin Kankaisissa. Golfin lisäksi muita harrastuksiani ovat ulkoilu, kuntosali ja kirjoittaminen.

Nykyinen tilanteeni mahdollistaa ajankäyttöäni kenttäyhtiön hyväksi toimimiseen ja siksi olisin valmis yhtiön hallituksen jäseneksi. Uskon, että pystyn tuomaan liiketaloudellista näkemystä sekä osaamista hankesuunnitteluun ja -toteutuksiin.

Reijo Hilpinen


Olen Reijo Hilpinen, 63-vuotias klubipelaaja, golfyhtiön osakas, osa-aikaeläkeläinen ja risupartiomies.
Olen syntynyt Laukaassa, Keski-Suomessa. Tutustuin lähemmin golfiin jo Keski-Suomessa Laukaan Peurunkagolfissa 1989, mutta Green card jäi tuolloin kuitenkin suorittamatta. Tapasin samana vuonna yhden kivan tytön ja jouduin muuttamaan Keski-Suomesta Turkuun. Tuosta kivasta likasta tuli sitten myöhemmin vaimoni, jonka kanssa asustelemme nyt Maskussa.

Astuin Silja Linen palvelukseen talousosastolle toukokuussa 1990. Sen jälkeen sain toimia siellä mitä erilaisimmissa talouden ja hallinnon tehtävissä kahden kymmenen vuoden ajan. Tähän yhteyteen osuu myös jakso urani mielenkiintoisimmista vuosista sisäisenä tarkastajana, kun Silja oli New Yorkin pörssiin listatun yhtiön (SeaContainers ltd) omistuksessa. Toimimme sisäisessä tarkastuksessa tiiviissä yhteistyössä yhtiön tilintarkastajien kanssa ja olimme yhdessä luomassa uusia sisäisen valvonnan kontrollimekanismeja Sarbanes-Oxley Act 2002 mallin ja New Yorkin pörssin vaatimusten mukaisesti. Viihdyin Siljalla hyvin, opin siellä paljon ja olen noista vuosista Silja Linen palveluksessa erittäin kiitollinen.

Muutimme Turusta Maskuun vuonna 1995. Suoritin Green Cardin kuitenkin vasta 2003 Kankaisissa Caiuksen opeissa samaan aikaan meidän Henrin kanssa. Meidän perheen tytöt suorittivat green cardinsa sitten pari vuotta myöhemmin. Muutama vuosi kortin suorittamisen jälkeen toimin silloin Savolan Sepon johtamassa valmennus- ja junioritoimikunnassa ohjaajana ja olen suorittanut golfohjaaja- ja valmentajakoulutuksen 1. tason kurssin lokakuussa 2007. Noilta vuosilta on myös jäänyt hienoja muistoja.

Menneenä kesänä olin Vainion Timon ja Larkelan Hannun kanssa järjestämässä C.G.E. Mannerheimin muistokilpailua Kankaisissa kesäkuussa. Tapahtuma ja sen järjestelyt ovat saaneet valtavasti kiitosta niin osallistujilta kuin tapahtuman tukijoiltakin ympäri Suomea. Ja jäi siitä tapahtumasta seuran nuorisotyöhön vähän rahaakin.

Olen aktiivisesti toiminut vapaaehtoisen maanpuolustuksen ja veteraanityön parissa. Olen palvellut YK:n rauhanturvatehtävissä Syyriassa Damaskoksessa vuosien 1987-1988 aikana. Olen ollut mukana järjestämässä mm. Reserviläisurheiluliiton golfmestaruuskilpailuja. RESUL:n golfmestaruuksista on pelattu vuodesta 2005 aluksi Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton kilpailuna. Reserviläisten golfmestaruudesta pelattiin myös Maskussa Kankaisissa vuonna 2010. Olen vuosia ollut mukana Naantalin seudun Sotaveteraanit ry:n toiminnassa ja toimin tällä hetkellä yhdistyksen taloudenhoitajana. Minut on valittu Varsinais-Suomen Sinibaretit ry:n puheenjohtajaksi vuodeksi 2023. Olin käynnistämässä Maskun omaa reserviläistoimintaa ja mukana perustamassa Louhisaaren reserviläiset ry:n vuonna 2011. Toimin tuon yhdistyksen puheenjohtajana ensimmäiset viisi vuotta. Olen toiminut myös Varsinais-Suomen Reserviläispiiri ry:n hallituksessa ja puheenjohtajistossa.

Toimessani olen huolellinen, systemaattinen, tunnollinen ja avoin ja paneudun asioihin perusteellisesti. Päätöksenteossa olen harkitseva, enkä yleensä tee hätiköityjä ratkaisuja. Olen asiakeskeinen ja realistinen sekä kustannus- ja laatutietoinen. Opastan ja neuvon mielelläni muita ja samalla myös vaadin, että sovittuja asioita noudatetaan. Golfyhtiön ja sen hallituksen toimintaan on nyt pakko saada muutoksia. Uskon että minulla on siihen erinomaiset vahvuudet.