Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

Kentän ja pelaamisen ajankohtaiset asiat

Tällä sivulla kerrotaan pelaamisen ajankohtaisista aiheista, keräten yhdelle sivulle uutiset kentän remonteista ja sen vaikutuksista pelaamiseen. Sivua päivitetään säännöllisesti.

Kentällä tehdään kauden 2024 aikana paljon näkyviä parannustöitä, joista osa vaikuttaa myös pelaamiseen. Alkukauden ajan töitä tehdään Kankaksella lyöntipaikkojen parantamiseksi väylillä 2, 3, 4 ja 8. Lisäksi Kankaksella parannetaan samalla muutamia pelaajapolkuja.

Tälle sivulle tullaan nostamaan myös muita pelaamisen ja kentän kehittämiseen liittyviä uutisia.


Lyöntipaikat väylillä 2, 3 ja 4 on siirtonurmetettu, väylän 8 lyöntipaikat odottavat siirtonurmettamista. Kankas 2 väylän uusi pelaajapolku on otettu käyttöön. Lyöntipaikkaremontit ovat jo loppusuoralla.

Lue lisää


Kuva Kankas 4 lyöntipaikalta 27.5.2024.

Lyöntipaikkaremontit Kankaksella ovat edenneet jo väylälle 8. Ensimmäiset siirtonurmet on asetettu väylän 2 lyöntipaikoille.

Lue lisää


Tilannekatsaus kevään etenemiseen ja kentällä ja peluutuksen muutoksiin. 27 reiän avaamiselle on päivä kalenterissa ja aamujen ajanvaraus aikaistuu. Tilapäisviheriöit ovat vielä käytössä, oikeiden viheriöiden käyttöönotto lähenee. Golfautojen käyttö on pian sallittua kaikille.

Lue lisää


Kevät etenee rauhallisesti ja ruohon kasvu on vielä maltillista. Tässä uutisessa kentän peluutuksesta niin kenttäyhdistelmän kuin peliaikojen varaamisen osalta. Kenttä pelattavissa 18 reiän osalta vielä toistaiseksi, 27 reiän avaaminen antaa odottaa.

Lue lisää