Ajanvaraus

Kauppa

Aloita Golf

Kalenteri

KGM Tällä viikolla 6.-12.6.2022

Kesäkuu ja koululaisten kesälomakausi alkoi! Tällä viikolla harjoitusalueilla nähdään paljon junioreja, sillä arkiviikolla järjestetään KGM Junnuleiri.
Loppuviikosta pelataan ensimmäistä kertaa C.G.E. Mannerheimin Muistokilpailu, perjantaina pelataan kutsukilpailua ja lauantaina kaikille avoin C.G.E. Mannerheim Open, tietysti huippupalkinnoilla!
Sunnuntaina on kansallinen Koko Suomi Golfaa teemapäivä, Naisten Sunnuntai. Hauskaa ohjelmaa luvassa siis naisille! Kenttäyhdistelmä vaihtuu kesken viikon, perjantaista eteenpäin uusi kenttäyhdistelmä käytössä.
Lue lisää uutisesta!

Kenttäyhdistelmä pysyy vielä alkuviikon samana kuin menneellä viikolla eli 18R Kartano + Kankas, 9R Puisto. Perjantaina kenttäyhdistelmä vaihtuu ja perjantaista eteenpäin pelataan parin viikon ajan yhdistelmää 18R Kartano + Puisto, 9R Kankas.

Kesälomakausi tarkoittaa, että nuorempia ja vanhempia junioreja näkyy enemmän harjoitusalueilla ja kentällä! Tällä viikolla KGM Junnuleirillä harjoittelevat maanantaista perjantaihin jo greencardin omaavat junnut ja viikkoa myöhemmin on KGM Junnugolfkoulun vuoro, jossa nuoret pääsevät tutustumaan golfiin vaikka ilman aiempaa kokemusta. Tärkeintä on tekemisen riemu ja hauskan pitäminen golfin parissa. KGM Junnuleiri ma-pe klo 9-15. Junnuleiri on pääasiassa harjoitusalueilla, mutta tietysti golfiin kuuluu myös kenttäpeli ja junnut käyvät ohjaajien kanssa myös kentällä harjoittelemassa.

Maanantaina järjestetään Callaway Golfin demopäivä harjoitusalueella klo 14-18. Tuttuun tapaan Sport Servicen asiantuntijat myös mukana.

Kisatapahtumien osalta viikko on myös vilkas, maanantaina seniorit pelaavat kuukausikisan, tiistaina senioriliigaa Meri-Teijo Golfia vastaan ja Seniorien viikkokisa pelattavissa maanantaista torstaihin tällä viikolla.

RTV Oranssi Ysi ja Lähitapiola Tour jatkuvat taukoviikon jälkeen ja perjantaina ja lauantaina pelataan C.G.E. Mannerheimin Muistokilpailua. Perjantain kutsukilpailu on täynnä, lauantain avoimeen kilpailuun mahtuu vielä mukaan. Lauantain kisassa huippupalkinnot, mm. etäisyyskiikarit sarjojen voittajille! C.G.E. Mannerheim Open pelataan lyöntipelinä ja scratchinä.

Sunnuntaina ohjelmassa Naisten Sunnuntai, joka pelataan PinkBall joukkuekisailuna. Tässä kisassa ei tarvitse ottaa niin tosissaan, pidetään hauskaa ja nautitaan golfista!

Kenttäyhdistelmät

Ma - To 6.-9.6.

18R Kartano + Kankas

9R Puisto

Pe - Su 10.-12.6.

18R Kartano + Puisto

9R Kankas

Kentällä tapahtuu:

Maanantaina 6.6.:

Tiistaina 7.6.:

Keskiviikkona 8.6.:

Torstaina 9.6.:

  • Audi businessaamu, 9r kentällä klo 7:30

Perjantaina 10.6.

Lauantaina 11.6.

Sunnuntaina 12.6.:


Siirtosääntö on voimassa kentän lyhyeksi leikatulla alueella.


KENTÄNHOITO

Normaaliin tapaan viheriöiden ja lyöntipaikkojen leikkuut, tiistaina väylien lannoitus ja heti lannoituksen perään väylät kastellaan.


TERVETULOA PELAAMAAN!